Ταξιδέψτε στην Ευρώπη

Αεροπορικά και Οδικά Πακέτα

Ευρώπη

Ταξίδια σε όλη την Ευρώπη από Θεσσαλονίκη | Οδικά και αεροπορικά πακέτα

Η Ευρώπη αν και γηραιά ήπειρος συνεχίζει να γοητεύει τον ταξιδιώτη! Το Prima Holidays  σας προτείνει τα καλύτερα ταξίδια και οδικές εκδρομές σε Κοπεγχάγη, Δαλματικές Ακτές0, Παρίσι, Αλσατία, Βουδαπέστη, Πορτογαλία, Λονδίνο, Ελβετία, Ισπανία, Βαρκελώνη, Ρώμη, Βιέννη, Βαρσοβία, Πράγα, Βερολίνο, Βουκουρέστι, Αγγλία, Σκωτία, Στοκχόλμη, Δαλματία, Λιθουανία, Κρακοβία, Άμστερνταμ, Μαδρίτη, στα γειτονικά μας Βαλκάνια και πιο συγκεκριμένα στο όμορφο Βελιγράδι !

Παρίσι

Παρίσι

Αεροπορικώς

Το Παρίσι των γραφικών café- bistro,της υψηλής γαστρονομίας,των μποέμ καλλιτεχνών,των φημισμένων καμπαρέ και της Belle ‘Epoche όπως την απεικόνισε μοναδικά ο Tuluz Lautrec χωρίζεται από τον Σηκουάνα σε 2 μέρη στην δεξιά και στην αριστερή όχθη.

DETAILS

Ρώμη

Ρώμη

Αεροπορικώς

Η Ρώμη πόλη εντυπωσιακή με την μεγάλη πολιτισμική κληρονομία με εκλεπτυσμένα café ,πρωτεύουσα της μόδας , με την γαστρονομική παράδοση διασχίζεται από τον ποταμό Τίβερη και είναι έδρα της Καθολικής Εκκλησίας και του Πάπα!

DETAILS

Πράγα

Πράγα

Αεροπορικώς

Η Πράγα με την παλιά και ποικίλη αρχιτεκτονική από μπαρόκ έως αρτ νουβώ και κυβισμό διασχίζεται από τον ποταμό Μολδάβα!

DETAILS

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Αεροπορικώς

H Boυδαπέστη των εντυπωσιακών και ιστορικών καφέ, της βαθιάς κουλτούρας και της αυτοκρατορικής ατμόσφαιρας , των γραφικών βιβλιοπωλείων και των λογοτεχνικών καφενείων και τέλος των περίφημων ιαματικών λουτρών και σπά είναι πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και την διασχίζει ο ποταμός Δούναβης!

DETAILS

Βουκουρέστι

Βουκουρέστι

Αεροπορικώς

Το Βουκουρέστι με τα νεοκλασικά ,μεσαιωνικά και αρτ νουβω κτίρια είναι πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

DETAILS

Λονδίνο

Λονδίνο

Αεροπορικώς

Το Λονδίνο με την βασιλική ατμόσφαιρα, των αυθεντικών pub ,των πολυάριθμων πάρκων και την μεγάλη πολιτισμική κληρονομιά ,το διασχίζει ο ποταμός Τάμεσης και αποτελεί πρωτεύουσα της Αγγλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου! Αποτελεί πολιτιστικό μεγάλο επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό κέντρο.

DETAILS

Βερολίνο

Βερολίνο

Αεροπορικώς

Το Βερολίνο με την πλούσια πολιτιστική ζωή ,την έντονη νυχτερινή ζωή, των τεχνών και των μουσείων είναι η πρωτεύουσα της Γερμανίας !

MORE INFO

Σικελία – Ελληνόφωνα Χωριά

Σικελία

Αεροπορικώς

Πτήση για Μπάρι & επιστροφή από Κατάνια χωρίς περιττά χιλιόμετρα. Αποκλειστική μοναδική εμπειρία! Ζήστε τη μοναδική εμπειρία του Ελληνικού πολιτισμού.

DETAILS

Βαρκελώνη

Βαρκελώνη

Αεροπορικώς

Η Βαρκελώνη, πατρίδα του Σαλβαντόρ Νταλί,του Χουάν Μιρό και του Αντόνιο Γκαουντί με την εκπληκτική αρχιτεκτονική ,της έντονης νυχτερινής ζωής ,της υψηλής γαστρονομίας και με τις χρυσές παραλίες είναι ιδανικός προορισμός οπιαδήποτε εποχή του χρόνου!

DETAILS

Μάλτα

Μάλτα

Αεροπορικώς

Η Μάλτα είναι ένα προορισμός που τελευταία έχει μπει στις πρώτες προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών. Η γοητεία του νησιού θα σας εντυπωσιάσει!

DETAILS

Ο Γύρος της Πορτογαλίας

Πορτογαλία

Αεροπορικώς

Ο Γύρος της Πορτογαλίας - Καλοκαίρι 2018! Γνωρίστε την Πορτογαλία σε 8 ημέρες και αφήστε την να σας μαγέψει...

DETAILS

Μαδρίτη – Τολέδο

Μαδρίτη

Αεροπορικώς

Η Ισπανία με την μεγάλη λογοτεχνική παράδοση και κουλτούρα ,πατρίδα του Πάμπλο Πικάσο και των ταυρομαχιών...

DETAILS

© Copyright 2015-2018 by Prima Holidays S.MP.C Greece