Ταξιδέψτε στην Ευρώπη

Αεροπορικά και Οδικά Πακέτα

Ευρώπη

Ταξίδια σε όλη την Ευρώπη από Θεσσαλονίκη | Οδικά και αεροπορικά πακέτα

Η Ευρώπη αν και γηραιά ήπειρος συνεχίζει να γοητεύει τον ταξιδιώτη! Το Prima Holidays  σας προτείνει τα καλύτερα ταξίδια και οδικές εκδρομές σε Κοπεγχάγη, Δαλματικές Ακτές , Παρίσι ,Αλσατία ,Βουδαπέστη ,Πορτογαλία ,Λονδίνο ,Ελβετία ,Ισπανία , Βαρκελώνη , Ρώμη , Βιέννη ,Βαρσοβία ,Πράγα ,Βερολίνο , Βουκουρέστι , Αγγλία , Σκωτία , Στοκχόλμη , Δαλματία , Λιθουανία ,Κρακοβία , Άμστερνταμ , Μαδρίτη ,  στα γειτονικά μας Βαλκάνια και πιο συγκεκριμένα στο όμορφο Βελιγράδι !

Βιέννη

Αυστρία Ευρώπη

Αεροπορικώς

Η Βιέννη των περίφημων βιεννέζικων café ,των νεοκλασικών κτιρίων και της αρτ νουβώ,της όπερας και του βαλς είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας!

MORE INFO

Βερολίνο

Γερμανία

Αεροπορικώς

Το Βερολίνο με την πλούσια πολιτιστική ζωή ,την έντονη νυχτερινή ζωή, των τεχνών και των μουσείων είναι η πρωτεύουσα της Γερμανίας !

MORE INFO

Άμστερνταμ

Ευρώπη Ολλανδία

Αεροπορικώς

To Άμστερνταμ , η δημοφιλής πρωτεύουσα της Ολλανδίας με την μποέμ ατμόσφαιρα ,τα κανάλια και τα τοπία γεμάτα πολυύχρωμες τουλίπες σαν βγαλμένα από πίνακες του Βαν Γκόγκ θα σας γοητεύσει!

MORE INFO

Βουδαπέστη

Ευρώπη Ουγγαρία

Αεροπορικώς

H Boυδαπέστη των εντυπωσιακών και ιστορικών καφέ, της βαθιάς κουλτούρας και της αυτοκρατορικής ατμόσφαιρας , των γραφικών βιβλιοπωλείων και των λογοτεχνικών καφενείων και τέλος των περίφημων ιαματικών λουτρών και σπά είναι πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και την διασχίζει ο ποταμός Δούναβης!

DETAILS

Λονδίνο

Αγγλία Ευρώπη

Αεροπορικώς

Το Λονδίνο με την βασιλική ατμόσφαιρα, των αυθεντικών pub ,των πολυάριθμων πάρκων και την μεγάλη πολιτισμική κληρονομιά ,το διασχίζει ο ποταμός Τάμεσης και αποτελεί πρωτεύουσα της Αγγλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου! Αποτελεί πολιτιστικό μεγάλο επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό κέντρο.

DETAILS

Βαρκελώνη

Ευρώπη Ισπανία

Αεροπορικώς

Η Βαρκελώνη, πατρίδα του Σαλβαντόρ Νταλί,του Χουάν Μιρό και του Αντόνιο Γκαουντί με την εκπληκτική αρχιτεκτονική ,της έντονης νυχτερινής ζωής ,της υψηλής γαστρονομίας και με τις χρυσές παραλίες είναι ιδανικός προορισμός οπιαδήποτε εποχή του χρόνου!

DETAILS

Παρίσι

Γαλλία Ευρώπη

Αεροπορικώς

Το Παρίσι των γραφικών café- bistro,της υψηλής γαστρονομίας,των μποέμ καλλιτεχνών,των φημισμένων καμπαρέ και της Belle ‘Epoche όπως την απεικόνισε μοναδικά ο Tuluz Lautrec χωρίζεται από τον Σηκουάνα σε 2 μέρη στην δεξιά και στην αριστερή όχθη.

DETAILS

Βαρσοβία

Πολωνία

Αεροπορικώς

Η Βαρσοβία της μοντέρνας κια γοτθικής αρχιτεκτονικής των πούχρωμων’’παραμυθένιων’’ κτιρίων ,του Φρέντερικ Σοπέν ,των γοητευτικών café-βιβλιοπωλείων και της κουλτούρας είναι πρωτεύουσα της Πολωνίας!

DETAILS

Στοκχόλμη

Ευρώπη Σουηδία

Αεροπορικώς

Η Στοκχόλμη φιλική και φιλόξενη, χώρα των Βίκινγκς, με τα παλάτια , τα πολυάριθμα μουσεία και τις γέφυρες είναι η πρωτεύουσα της Σουηδίας!

DETAILS

Μαδρίτη

Ευρώπη Ισπανία

Αεροπορικώς

Η Ισπανία με την μεγάλη λογοτεχνική παράδοση και κουλτούρα ,πατρίδα του Πάμπλο Πικάσο και των ταυρομαχιώμε πρωτεύουσα την Μαδρίτη αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή διακοπών για οικογένειες με παιδιά αλλά και για ζευγάρια!

DETAILS

Ρώμη

Ευρώπη Ιταλία

Αεροπορικώς

Η Ρώμη πόλη εντυπωσιακή με την μεγάλη πολιτισμική κληρονομία με εκλεπτυσμένα café ,πρωτεύουσα της μόδας , με την γαστρονομική παράδοση διασχίζεται από τον ποταμό Τίβερη και είναι έδρα της Καθολικής Εκκλησίας και του Πάπα!

DETAILS

Πράγα

Ευρώπη Τσεχία

Αεροπορικώς

Η Πράγα με την παλιά και ποικίλη αρχιτεκτονική από μπαρόκ έως αρτ νουβώ και κυβισμό διασχίζεται από τον ποταμό Μολδάβα!

DETAILS

Βουκουρέστι

Ευρώπη Ρουμανία

Αεροπορικώς

Το Βουκουρέστι με τα νεοκλασικά ,μεσαιωνικά και αρτ νουβω κτίρια είναι πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

DETAILS

Βελιγράδι

Σερβία

Αεροπορικώς

Το Βελιγράδι ,ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς προορισμούς και αρκετά δημοφιλής επιλογή ως city break προορισμός τα τελευταία χρόνια , με τα διεθνή φεστιβάλ...

DETAILS

Prima Holidays

Μάθετε πρώτοι τις Προσφορές!


© Copyright 2015-2018 by Prima Holidays S.MP.C Greece