Ημερήσιες Εκδρομές Οδικές από Θεσσαλονίκη

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο Prima Holidays διοργανώνει φανταστικές ημερήσιες εκδρομές από Θεσσαλονίκη για όλες τις εποχές και όλο το χρόνο. Στον καταπράσινο Πλαταμώνα  με τις πεντακάθαρες οργανωμένες παραλίες. Την Έδεσσα την ’’ Νεράιδα των καταρρακτών’’, τα Ιωάννινα με την γραφική ομορφιά και την Λίμνη των θρύλων. Τα Μετέωρα με τα θεόρατα , διάσημα βράχια τους και τα γραφικά μοναστήρια.

Επίσης οδικές εκδρομές στα Ζαγοροχώρια της παράδοσης και των θρύλων. Στο Βόλο με τα περίφημα τσιπουράδικα και τους φιλόξενους κατοίκους, στην πετρόχτιστη Ξάνθη με το παζάρι της παλιάς πόλης

Καλοκαιρινές αποδράσεις στο δημοφιλές Πευκοχώρι με τις φανταστικές παραλίες , στην πευκόφυτη Σίβηρη. Στην Χανιώτη με την έντονη νυχτερινή ζωή και τις όμορφες παραλίες. Στο καταπράσινο Πόρτο Κουφό για στιγμές χαλάρωσης και τα καθημερινά σας μπάνια στη Χαλκιδική.

Τελικά μετά το καλοκαίρι έρχονται 2 πανέμορφες εποχές για οδικές εκδρομές  το φθινόπωρο και ο χειμώνας, με τα φύλλα να κιτρινίζουν δίνοντας ένα πανέμορφο χρώμα στα δέντρα και τα χιονοδρομικά να γεμίζουν από χιόνι για τους φίλους του σκι και τις ημερήσιες αποδράσεις. Οι κοντινοί ημερήσιοι προορισμοί όπως το Ελατοχώρι, τα Τρίκαλα ο παλιός Αγ. Παντελεήμωνας, το Λιτόχωρο και πολλοί ακόμη προορισμοί σας περιμένουν με τα μαγευτικά χειμωνιάτικα τοπία και τα παραδοσιακά καφέ και εστιατόρια με τζάκι που σου προσφέρουν τη ζεστασιά τους και το φιλόξενο περιβάλλον τους. Επίσης δεν μπορεί να αφήσει έξω από τις ημερήσιες εκδρομές τα χιονοδρομικά κέντρα. Ένας λάτρης των χειμερινών σπορ θα αδράξει την ευκαιρία για μια ημερήσια εκδρομή στο Καϊμάκτσαλαν, τα 3 5 Πηγάδια, το Σέλι αλλά και το Bansko οποιαδήποτε στιγμή. Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των ημερήσιων εκδρομών από Θεσσαλονίκη για τους αγαπημένους σας προορισμούς σε όλη την Ελλάδα η νέους προορισμούς που θέλετε να επισκεφθείτε και να δείτε τόσο κοντά στη Θεσσαλονίκη όσο και μακριά.

Ιούνιος 2018 - Ημερήσιες Εκδρομές

Bus Daily Trips

Ημερήσιες Εκδρομές Ιούνιος 2018 από Θεσσαλονίκη

Ιούλιος 2018 - Ημερήσιες Εκδρομές

Bus Daily Trips

Ημερήσιες Εκδρομές από Θεσσαλονίκη - Ιούλιος 2018

© Copyright 2015-2018 by Prima Holidays S.MP.C Greece