Αεροπορικές Εκδρομές

Πακέτα Διακοπών - Αεροπορικά εισιτήρια

Αεροπορικές Εκδρομές από Θεσσαλονίκη

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο Prima Holidays ετοίμασε για εσάς ξεχωριστές αεροπορικές αποδράσεις καθώς και ελκυστικά πακέτα εκδρομών στο Λονδίνο με τις μοναδικές θεατρικές παραστάσεις και πολυεθνική κουζίνα, Ρώμη την ‘’αίωνια πόλη ‘   στην  αρχοντική Πράγα , στην κοσμοπολίτικη και ‘’παραμυθένια’’ Μόσχα , στο Άμστερνταμ με την μποέμ ατμόσφαιρα και τα δημοφιλή κανάλια της , στο ρομαντικό Παρίσι των τεχνών και της υψηλής γαστρονομίας ,στο αντισυμβατικό Βερολίνο  με την έντονη νυχτερινή ζωή  και στην ειδυλλιακή Μαγιόρκα με τις ονειρεμένες παραλίες!

Στοκχόλμη

Στοκχόλμη

Αεροπορικώς

Η Στοκχόλμη φιλική και φιλόξενη, χώρα των Βίκινγκς, με τα παλάτια , τα πολυάριθμα μουσεία και τις γέφυρες είναι η πρωτεύουσα της Σουηδίας!

DETAILS

Βαρσοβία

Βαρσοβία

Αεροπορικώς

Η Βαρσοβία της μοντέρνας κια γοτθικής αρχιτεκτονικής των πούχρωμων’’παραμυθένιων’’ κτιρίων ,του Φρέντερικ Σοπέν ,των γοητευτικών café-βιβλιοπωλείων και της κουλτούρας είναι πρωτεύουσα της Πολωνίας!

DETAILS

Μαδρίτη

Μαδρίτη

Αεροπορικώς

Η Ισπανία με την μεγάλη λογοτεχνική παράδοση και κουλτούρα ,πατρίδα του Πάμπλο Πικάσο και των ταυρομαχιώμε πρωτεύουσα την Μαδρίτη αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή διακοπών για οικογένειες με παιδιά αλλά και για ζευγάρια!

DETAILS

Βελιγράδι

Βελιγράδι

Αεροπορικώς

Το Βελιγράδι ,ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς προορισμούς και αρκετά δημοφιλής επιλογή ως city break προορισμός τα τελευταία χρόνια , με τα διεθνή φεστιβάλ...

DETAILS

Ρώμη

Ρώμη

Αεροπορικώς

Η Ρώμη πόλη εντυπωσιακή με την μεγάλη πολιτισμική κληρονομία με εκλεπτυσμένα café ,πρωτεύουσα της μόδας , με την γαστρονομική παράδοση διασχίζεται από τον ποταμό Τίβερη και είναι έδρα της Καθολικής Εκκλησίας και του Πάπα!

DETAILS

Πράγα

Πράγα

Αεροπορικώς

Η Πράγα με την παλιά και ποικίλη αρχιτεκτονική από μπαρόκ έως αρτ νουβώ και κυβισμό διασχίζεται από τον ποταμό Μολδάβα!

DETAILS

Βιέννη

Βιέννη

Αεροπορικώς

Η Βιέννη των περίφημων βιεννέζικων café ,των νεοκλασικών κτιρίων και της αρτ νουβώ,της όπερας και του βαλς είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας!

MORE INFO

Βερολίνο

Βερολίνο

Αεροπορικώς

Το Βερολίνο με την πλούσια πολιτιστική ζωή ,την έντονη νυχτερινή ζωή, των τεχνών και των μουσείων είναι η πρωτεύουσα της Γερμανίας !

MORE INFO

Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Αεροπορικώς

To Άμστερνταμ , η δημοφιλής πρωτεύουσα της Ολλανδίας με την μποέμ ατμόσφαιρα ,τα κανάλια και τα τοπία γεμάτα πολυύχρωμες τουλίπες σαν βγαλμένα από πίνακες του Βαν Γκόγκ θα σας γοητεύσει!

MORE INFO

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Αεροπορικώς

H Boυδαπέστη των εντυπωσιακών και ιστορικών καφέ, της βαθιάς κουλτούρας και της αυτοκρατορικής ατμόσφαιρας , των γραφικών βιβλιοπωλείων και των λογοτεχνικών καφενείων και τέλος των περίφημων ιαματικών λουτρών και σπά είναι πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και την διασχίζει ο ποταμός Δούναβης!

DETAILS

Λονδίνο

Λονδίνο

Αεροπορικώς

Το Λονδίνο με την βασιλική ατμόσφαιρα, των αυθεντικών pub ,των πολυάριθμων πάρκων και την μεγάλη πολιτισμική κληρονομιά ,το διασχίζει ο ποταμός Τάμεσης και αποτελεί πρωτεύουσα της Αγγλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου! Αποτελεί πολιτιστικό μεγάλο επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό κέντρο.

DETAILS

Βαρκελώνη

Βαρκελώνη

Αεροπορικώς

Η Βαρκελώνη, πατρίδα του Σαλβαντόρ Νταλί,του Χουάν Μιρό και του Αντόνιο Γκαουντί με την εκπληκτική αρχιτεκτονική ,της έντονης νυχτερινής ζωής ,της υψηλής γαστρονομίας και με τις χρυσές παραλίες είναι ιδανικός προορισμός οπιαδήποτε εποχή του χρόνου!

DETAILS

Παρίσι

Παρίσι

Αεροπορικώς

Το Παρίσι των γραφικών café- bistro,της υψηλής γαστρονομίας,των μποέμ καλλιτεχνών,των φημισμένων καμπαρέ και της Belle ‘Epoche όπως την απεικόνισε μοναδικά ο Tuluz Lautrec χωρίζεται από τον Σηκουάνα σε 2 μέρη στην δεξιά και στην αριστερή όχθη.

DETAILS

Σικελία – Ελληνόφωνα Χωριά

Σικελία

Αεροπορικώς

Πτήση για Μπάρι & επιστροφή από Κατάνια χωρίς περιττά χιλιόμετρα. Αποκλειστική μοναδική εμπειρία! Ζήστε τη μοναδική εμπειρία του Ελληνικού πολιτισμού.

DETAILS

Βουκουρέστι

Βουκουρέστι

Αεροπορικώς

Το Βουκουρέστι με τα νεοκλασικά ,μεσαιωνικά και αρτ νουβω κτίρια είναι πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

DETAILS

© Copyright 2015-2018 by Prima Holidays S.MP.C Greece