Συγκεκριμένη Ημερομηνία

Ζάκυνθος | 4ημ

Ζάκυνθος, Greece

Αγίου Πνεύματος: Ταξιδέψτε στη Ζάκυνθο για 4 ημέρες!

  • info-icon

    Τιμή

    299,00€

  • info-icon

    Εκδρομή

    Συγκεκριμένη Ημερομηνία

  • info-icon

    Διαθεσιμότητα

    Κατόπιν Ζήτησης

  • info-icon

    Προορισμός

    Ελλάδα, Ζάκυνθος

Επισκόπηση Εκδρομής

Εκδρομή στη Ζάκυνθο, Αγίου Πνεύματος

Αξίζει να ανακαλύψουμε μαζί την Ζάκυνθο, εκείνη που δικαιώνει τον αλλοτινό χαρακτηρισμό της ως «Φιόρο του Λεβάντε» και «Βενετία του Νότου»

Ελάτε να τη ζήσουμε στην αρχή του Καλοκαιριού, που κάτι μοναδικό.

Καταπράσινη, με αναρίθμητες παραλίες, μια θάλασσα στο πιο μπλε χρώμα, τη θαλάσσια χελώνα Caretta-Caretta ως πρωταγωνίστρια, τη βενετσιάνικη αρχοντιά ως ντεκόρ και την παραλία Ναυάγιο ως σήμα κατατεθέν.

Η Ζάκυνθος είναι ένα νησί με πολλές , διαφορετικές και μαγευτικές εικόνες!

Αξίζει να δείτε:

  • Το Ναυάγιο
  • Τις Γαλάζιες Σπηλιές
  • Το Μαραθονήσι
  • Τη Μπόχαλη
  • Τη Χώρα της Ζακύνθου
  • Την παραλία Γέρακα
Ταξιδέψτε στη Ζάκυνθο φέτος το Καλοκαίρι, αεροπορικώς με το Prima Holidays

Οδικώς

Θεσσαλονίκη – Κυλλήνη – Ζάκυνθος

Ζάκυνθος – Κυλλήνη – Θεσσαλονίκη

Ημερομηνίες Αναχωρήσεων

29 Μαΐου 2026

Περιλαμβάνονται

  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα λεωφορεία
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
  • Έμπειρος αρχηγός –  συνοδός του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων & μουσείων
  • Ό,τι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση νωρίς το πρωί, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και περνώντας την καλωδιωτή γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, άφιξη στην Κυλλήνη και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
Πρωινό και αναχώρηση για µια βόλτα στο λόφο του Στράνη, όπου έγραψε ο Δ. Σολωµός τον Εθνικό µας Ύµνο και τη Μποχαλη το µπαλκόνι της Ζακύνθου. Συνεχίζουμε για την περιήγηση της πόλης. Προσκύνημα στον Ι. Ναό του πολιούχου και προστάτη του νησιού, Αγίου Διονυσίου. Επίσκεψη στην πλατεία της πόλης που δεσπόζει και το άγαλµα του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωµού και ο ιστορικός ναός του Αγ. Νικολάου (ενετικό κτίσµα του 1561µ.Χ.). Θα δούµε το βυζαντινό µουσείο και το περίφηµο µαυσωλείο όπου βρίσκονται οι τάφοι των γνωστών Ελλήνων ποιητών, Διονυσίου Σολωμού και Ανδρέα Κάλβου. Αναχώρηση για Λαγανά (περιοχή προστασίας της χελώνας caretta–caretta) µια από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού µε πανέµορφη παραλία και εκατοντάδες εµπορικά µαγαζιά, εστιατόρια και καφετερίες. Θα έχουµε ελεύθερο χρόνο, γεύµα εξ’ ιδίων, και αν το θέλουµε θα επισκεφτούµε προαιρετικά µε βάρκες την περιοχή που γεννούν οι θαλάσσιες χελώνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μια βόλτα στη χώρα της Ζακύνθου. Διανυκτέρευση.
Πρωινό. Αναχώρηση για την Αγία Μαρίνα όπου θα επισκεφτούμε το μουσείο Φυσικής Ιστορίας Χέλμη και τον Παρθενώνα της Ζακύνθου, τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο χωριό Μαχαιράδο, όπου θα δούμε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καμπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί και στην Αναφωνήτρια το µοναστήρι όπου µόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Θα φθάσουµε στον Αγ. Νικόλαο απ’ όπου προαιρετικά µπορούµε να κάνουµε βαρκάδα στις πανέµορφες Γαλάζιες Σπηλιές. Γεύμα εξ‘ ιδίων. Συνεχίζουμε για τις Αλυκές όπου μπορείτε να αγοράσετε τα πατροπαράδοτα γλύκα της Ζακύνθου. Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ, βόλτα στη χώρα της Ζακύνθου. Διανυκτέρευση.
Πρωινό και αναχώρηση. Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη. Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη μας, δια µέσου Πάτρας, Ρίου – Αντιρρίου. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310267665 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!