fbpx

Βερολίνο 4 & 5 Ημέρες από 229€

Ταξίδι στο Βερολίνο - Αεροπορικώς

Αεροπορικώς

Πτήσεις από Θεσσαλονίκη - Βερολίνο

Αναχωρήσεις

Κάθε εβδομάδα

Ευρώπη - Βερολίνο

Ταξίδι στην Γερμανία. Στη μεγαλύτερη πόλη και την πρωτεύουσα της.

Το Βερολίνο με την πλούσια πολιτιστική ζωή ,την έντονη νυχτερινή ζωή, των τεχνών και των μουσείων είναι η πρωτεύουσα της Γερμανίας ! Αξιόλογα αξιοθέατα  της πόλης είναι η Πύλη του Βραδεμβούργου ,η Νήσος Μουσείων με 170 μουσεία με εκθέματα από όλο τον κόσμο,η Πινακοθήκη της Ανατολικής πλευράς ,η Alexander Platz ,o πύργος Ραδιοτηλεόρασης με την πανοραμική θέα,το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ,το Sony Center ,το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης,το Gemaldgalerie με μια μεγάλη συλλογή πινάκων από τους πιο γνωστούς ευρωπαίους καλλιτέχνες μεταξύ 13ου και 18ου  αιώνα  και το Εβραικό Μουσείο!

Δοκιμάστε wurst και curry wurst και βερολινέζικη μπίρα  στα παραδοσιακά beer gardens! Το Βερολίνο διαθέτει πολλά ξενοδοχεία πολυτελείας ή και πιο οικονομικά .

Λεπτομέρειες Πακέτου

1n ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βερολίνο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ περιηγηθείτε στις μοναδικές αυλές ’’Ηackesche Hofe’’ στο κέντρο του Βερολίνου, όπου επικρατεί πάντα μεγάλη κίνηση. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε την ωραία ατμόσφαιρα γύρω από την πλατεία Savignyplatz, με τα πολλά καφέ και εστιατόρια.

2n ημέρα ΒΕΡΟΛΙΝΟ (Ξενάγηση πόλης) ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΓΑΜΟΥ*

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης. Από την πύλη του Βραδεμβούργου έως την λεωφόρο Καρλ Μαρξ εναλλάσσονται τα μνημεία της βασιλικής εποχής με τα κτίρια του σοσιαλιστικού ρεαλισμού από το κομμουνιστικό παρελθόν της πόλης ενώ κοντά στο πέρασμα του Τσεκ ποιντ Τσάρλυ τα απομεινάρια του τείχους σας μεταφέρουν στα γεγονότα του ψυχρού πολέμου. Διασχίζοντας την επιβλητική λεωφόρο της 17ης Ιουνίου απολαμβάνετε το κεντρικό πάρκο της πόλης, το Τιεργκατεν. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μουσείο της Περγάμου, όπου φυλάσσονται εκτός από τα ελληνιστικά μνημεία με το μοναδικό βωμό του Δια, η πύλη της θεάς Ισταρ από τη Βαβυλώνα και η πύλη της αγοράς της Μιλήτου. Μπορείτε να ψωνίσετε στα εμπορικά κέντρα του Βερολίνου που βρίσκονται κυρίως κοντά στην Unter den Linden και στους κάθετους σε αυτή δρόμους. Το πιο γνωστό πολυκατάστημα του Βερολίνου είναι το KaDeWe επί της οδού Kurfustendam. Οι Galleries Lafayette στην οδό Friedrichstrasse, το γαλλικό πολυκατάστημα με τον εντυπωσιακό από αρχιτεκτονικής άποψης κώνο στο κέντρο του και το πολυτελές Quartier 206 αξίζουν επίσης μια επίσκεψη. Χρόνος ελεύθερος. *Σημείωση: Στο μουσείο της ΠΕΡΓΑΜΟΥ γίνονται έργα αναστήλωσης και του κτιρίου και των αρχαιοτήτων. Τα έργα θα διαρκέσουν – όπως λένε οι ειδικοί – μέχρι το 2020!!! Το μουσείο όμως παραμένει  ανοικτό και αυτή τη στιγμή οι επισκέπτες βλέπουν τα πάντα ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ! Τα υπόλοιπα σημαντικά μνημεία, όπως η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΙΛΗΤΟΥ, η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ κλπ. είναι επισκέψιμα.

3n ημέρα ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΟΤΣΔΑΜ (Προαιρετική)

Πρωινό και αναχώρηση για τη γειτονική κωμόπολη, Ποτσδαμ. Βρίσκεται 30χλμ. νότιο δυτικά από το Βερολίνο στην πρώην ανατολική Γερμανία. Υπήρξε επίσημη πρωτεύουσα των αυτοκρατόρων της Γερμανίας. Εδώ βρίσκεται το ανάκτορο του Κάιζερ Γουλιέλμου και του Φρεντερίκου του Μεγάλου – το San Sousi χτισμένο σε ρυθμό Ροκοκό. Θα περπατήσουμε στη παλιά πόλη,θα δούμε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου και τη Ολλανδική Συνοικία. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4n ημέρα ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πρωινό. Η σημερινή μας ημέρα είναι ελεύθερη για να κάνετε τα απαραίτητα ψώνια σας στα καταστήματα ή ακόμη για να επισκεφθείτε κάποιο μουσείο ή άλλο αξιοθέατο αυτής της μοναδικής κοσμοπολίτικης πόλης. Επίσης,  αξίζει να κάνετε μία βόλτα-κρουαζιέρα στον ποταμό SPREE που διαπλέει την πόλη και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα μνημεία και τα περίχωρά της από μια άλλη οπτική γωνία. Επίσης, η κρουαζιέρα αυτή γίνεται και το βράδυ με δείπνο.

5n ημέρα ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αναχώρηση για το αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής. Άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τι περιλαμβάνεται...

Οι τιμές περιλαμβάνουν: Αεροπορικά εισιτήρια με τη Easy Jet – Ryan Air  με χειραποσκεύη 10 κιλών ανά άτομο   (Οι παραπάνω τιμές έχουν υπολογιστεί με τον οικονομικό ναύλο της Easy Jet – Ryanair. Σε περίπτωση  διαφοροποίησης του , θα υπάρχει διαφοροποίηση και στην τελική τιμή)  Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό,  Μεταφορά από /προς αεροδρόμιο , Ξενάγηση. πόλης (private) , Aσφάλεια.  .

Δεν Περιλαμβανονται: Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό • Είσοδοι σε μουσεία και πάρκα, τρένα • Κρουαζιέρες • Δημοτικοί φόροι • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου.

[recaptcha]

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 267 665

You may also Like

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Αεροπορικώς

Κάθε εβδομάδα ταξίδι στη Βουδαπέστη, για 4 & 5 ημέρες, αεροπορικώς!

Μάθετε Περισσότερα

Παρίσι

Παρίσι

Αεροπορικώς

Κάθε εβδομάδα στο Παρίσι για 4 & 5 ημέρες, αεροπορικώς!

Μάθετε Περισσότερα

Βιέννη

Βιέννη

Αεροπορικώς

Κάθε εβδομάδα στη Βιέννη για 4 & 5 ημέρες, αεροπορικώς!

Μάθε Περισσότερα

© Copyright 2015-2019 by Prima Holidays S.MP.C Greece