fbpx

Συγκεκριμένη Ημερομηνία

Άμστερνταμ | 5ημ

Άμστερνταμ, Netherlands

Πάσχα 2020: Ταξιδέψτε στο Άμστερνταμ για 5 ημέρες, αεροπορικώς!

 • info-icon

  Τιμή

  535,00€

 • info-icon

  Εκδρομή

  Συγκεκριμένη Ημερομηνία

 • info-icon

  Διαθεσιμότητα

  Κατόπιν Ζήτησης

 • info-icon

  Προορισμός

  Ευρώπη, Άμστερνταμ, Παρίσι

Επισκόπηση Εκδρομής

Ταξίδι στο Άμστερνταμ, Πάσχα 2020.

Ταξίδι στην πόλη με τα 1000 πρόσωπα

Το Άμστερνταμ είναι μια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που σίγουρα δεν έχει καμιά σχέση με τις άλλες. Η φήμη του κάνει πολύ συχνά τους ταξιδιώτες να το βλέπουν σαν ένα μόνο πράγμα, ενώ στην πραγματικότητα είναι πολλά περισσότερα!

Είναι μια πόλη, η οποία προσφέρει αμέτρητες επιλογές στους επισκέπτες της, από μουσεία τέχνης και βόλτες σε καταπράσινα πάρκα και κανάλια έως έντονη νυχτερινή ζωή. Εδώ, το ταξίδι γίνεται εμπειρία, καθώς οι έντονες εικόνες και οι διαφορετικές «παραστάσεις» που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης, την καθιστούν μια ιδιόρρυθμη πόλη.

Συνδυάζει άψογα τη γραφικότητα της παλιάς πόλης με τη γοητεία των καναλιών, το καταπράσινο των πάρκων του με το αστικό του τοπίο!

Πέρα από τα πασίγνωστα κανάλια του και τις τουλίπες, εδώ μπορεί κανείς να επισκεφθεί το Μουσείο Van Gogh, το σπίτι της Άννα Φρανκ, το κεντρικό πάρκο της πόλης (το Vondelpark), την πλατεία Νταμ, το Βασιλικό ανάκτορο και το Εθνικό μουσείο θαλάσσιας ιστορίας.

Σας προτείνουμε:

 • Να περπατήσετε το όμορφο Άμστερνταμ όσο περισσότερο μπορείτε!
 • Να νοικιάσετε ένα ποδήλατο και να κάνετε βόλτα στην πόλη
 • Να σπαταλίσετε λίγο από το χρόνο σας καθισμένοι σε ένα από τα πάρκα του
 • Να δείτε την πόλη μέσα από το νερό – Κάντε μία βόλτα στο κανάλι!
 • Να επισκεφθείτε τα μουσεία και τα μνημεία του

Αεροπορικώς

Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ

Άμστερνταμ – Θεσσαλονίκη

Ημερομηνίες Αναχωρήσεων

17 Απριλίου 2020

Highlights του ταξιδιού

 • Άμστερνταμ
 • Περιήγηση πόλης
 • Ντέλφ
 • Χάγη
 • Volendam
 • Marken
Άμστερνταμ | Ταξιδέψτε στη Benelux αεροπορικώς | Αεροπορική εκδρομή με το Prima Holidays

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με απευθείας πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο ‘Schiphol’. Κατά́ την μετάβαση μας στο ξενοδοχείο η διαδρομή́ μας μεταφέρει στην υπεροχή και γεμάτη πράσινο ζώνη του Άμστερνταμ δίπλά στις όχθες του ποταμού́ Άμστελ. Θα θαυμάσουμε τον παραδοσιακό́’ Μύλο του Ρέμπραντ’ και τις όμορφες παράκτιες κατοικίες, απολαμβάνοντας την απολυτή αρμονία του περιβάλλοντος κατά́ μήκος του ‘διάσημου’ ποταμού́, και μεταξύ́άλλων το εντυπωσιακό́’Στάδιο Αρένα’. Ταυτόχρονα θα πάρουμε τις πρώτες απαραίτητες πληροφορίες και θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια. Το απόγευμα με την καθοδήγηση της τοπικού́ μας συνοδού́, μπορείτε να κάνετε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Αξίζει να δείτε την φημισμένη αγορά́των λουλουδιών, τα φωτισμένα κανάλια, τα αμέτρητα ποδήλατα και να απολαύσετε τις λατέρνες που γεμίζουν με μουσική́τους δρόμους. Προτείνουμε επίσης να μας ακολουθήσετε σε μια προαιρετική́ κρουαζιέρα στα όμορφα κανάλια της πόλης. Τα πλοιάρια αυτά́ θα σας δώσουν τη δυνατότητα για όμορφες φωτογραφίες διασχίζοντας τα κανάλια και θα γνωρίσετε επίσης τα πλοιάρια-κατοικίες που βρίσκονται στις όχθες!
Πρωινό́ και συνάντηση στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα περιηγηθούμε στην Ολλανδική́ ύπαιθρο στο παραδοσιακό Βολεντάμ και την πρωτεύουσα της Ολλανδίας που επιπλέει στη θάλασσα. Το σκηνικό́ της πόλης συνθέτει την εικόνα ενός τεράστιου υπαίθριου μουσείου που με την πολυπολιτισμικότητά των κατοίκων της και την ποικιλία των γεύσεων που προσφέρουν τα εστιατόρια της, την έχουν καταστήσει μια από́τις γνωστότερες και ωραιότερες μητροπόλεις της Ευρώπης. H εκδρομή́ στην Ολλανδική́ ύπαιθρο θα μας μεταφέρει βόρεια του Άμστερνταμ. Θα κάνουμε βόλτα στο γραφικό́ λιμανάκι του Βόλενταμ όπου εκεί́τα παλαιά́ χρόνια μετά-φόρτωναν τα τοπικά́ εμπορεύματα όπως ψάρια, γάλα & τυρί́, ξεκινώντας έτσι το ‘ταξίδι τους’ για της αγορές στο Άμστερνταμ. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ζωή́ της Ολλανδικής υπαίθρου και κατά́ τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφτούμε μια τοπική́ Φάρμα Τυριών, όπου ‘η μικρή́ Ολλανδέζα’, ντυμένη με την παραδοσιακή́ φορεσιά́, θα μας εξηγήσει πως παρασκευάζονται τα πασίγνωστα τυριά́ ενώ́ στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους! Στο κέντρο της πόλης στην πλατεία των Μουσείων θα επισκεφθούμε με δωρεάν είσοδο το μεγαλύτερο αδαμαντοκοπειο της πόλης, τον γνωστό́ οίκο ‘Coster Diamonds’, όπου θα γνωρίσουμε όλη τη διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών, ενώ́ στη συνέχεια μπορούμε να δούμε ιστορικά́ κομμάτια καθώς και πληθώρα διαμαντιών από́ την τεράστια συλλογή́ κοσμημάτων του οίκου. Τα φημισμένα μουσεία επίσης βρίσκονται ακριβώς απέναντι όπως το Μουσείο Βαν Γκογκ (Van Gogh), το Stedelijk Museum (Σύγχρονης Τέχνης) και (Εθνική́Πινακοθήκη) το οποίο φιλοξενεί́τα πιο γνωστά́έργα ζωγραφικής της χώρας. Μη ξεχνάμε πως οι Ρέμπραντ, Βερμέερ, Φρανς Χαλς, αλλά́ και μεταγενέστεροι τους, όπως ο Βίνσεντ βαν Γκογκ και ο Πιέτ Μοντριάν, ήταν όλα παιδιά́ της Ολλανδίας!
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας. Στην σημερινή προαιρετική εκδρομή μας, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις 2 εξίσου μεγαλύτερες Ολλανδικές πόλεις, Ρότερνταμ & Χάγη, την μοναδική Μεσαιωνική πόλη του Ντέλφτ, όπως & το πάρκο με τις τουλίπες Κeukenhοf. To Πάρκο Κeukenhof είναι ανοιχτό μόνον για 2 μήνες το χρόνο την άνοιξη. Θα θαυμάσουμε στον όμορφο κήπο τα πολύχρωμα λουλούδια σε μοναδικά σχήματα, που μαζί με τις εκατομμύρια τουλίπες, σε μια τεράστια έκταση συνθέτουν μια ανεπανάληπτη πανδαισία χρωμάτων σ ’ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον πλαισιωμένο από γραφικές λίμνες. Χάγη, Πόλη ‘Οικοδέσποινα’ του Ολλανδικού Κοινοβουλίου & Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο ‘Παλάτι της Ειρήνης’ (Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης), και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή! Ολλανδική πόλη. Ρότερνταμ, Φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, που μαζί με τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες ‘Willem & Erasmus’, παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική του που σε καθηλώνει. Ντέλφτ, H πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους. Μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο, τα ιδιαίτερα κανάλια της, και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία, σε μεταφέρει σε μια ‘άλλη εποχή!’ Αυτά μαζί με πολλές κοινωνικό-οικονομικές πληροφορίες, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη γνωριμία μας με την υπόλοιπη χώρα.
Το Άμστερνταμ ως παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, φημίζεται για τις αγορές του! Μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα σας, σε μια από́τις φημισμένες αγορές της πόλης, όπως στην Kalverstraat (Πρώτος Εμπορικός Πεζοδρόμος της Ευρώπης) και στην P.C Hooftstraat η οποία φιλοξενεί́τους παγκοσμίους οίκους μόδας. Δεν πρέπει να παραλείψετε μια βόλτα στην περιοχή́ Jordaan (Γίορντάν) και στους φημισμένους ‘Εννέα δρόμους’ (9 Straatjes). Επίσης στα μεγάλα εμπορικά́ πολυκαταστήματα όπως το Bijenkorf και το Magna Plaza (πρώην κτίριο του κεντρικού́ ταχυδρομείου) μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων όπως και να απολαύσετε παράλληλα ένα καφέ́ ή γεύμα. Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη ‘δεμένη’ με το νερό́, με πολλούς πεζόδρομους, αγορές, και απίστευτα όμορφες πλωτές οδούς!
Νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ για την απ’ ευθείας πτήση της επιστροφής μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310267665 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!