Ταξιδέψτε στο Εξωτερικό

Αεροπορικά Πακέτα Ταξιδίων

Ταξίδια στο Εξωτερικό από Θεσσαλονίκη

Τα ταξίδια σας στο εξωτερικό με το Prima Holidays θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία!Με συνέπεια και γνώση 20 χρόνων προσφέρουμαι ποιοτικά  οργανωμένα ταξίδια καθώς και τουριστικά πακέτα από Θεσσαλονίκη σε Τουρκία και Κωνσταντινούπολη, Αυστραλία και Μελβούρνη ,Μάλτα ,Αμερική και Νέα Υόρκη ,Δαλματία και Δαλματικές Ακτές ,στις Χώρες τις Βαλτικής ,Σκανδιναβία,Λιθουανία,Λετονία, Σικελία και Μεγάλη Ελλάδα ,Μόσχα , Αγία Πετρούπολη και Τσεχία!

Ταξίδι στις Ανατολικές ΗΠΑ Καναδάς

Αμερική

Luxury Κρουαζιέρα

Η Αμερική με τις μεγάλες γέφυρες ,τα καταπράσινα και τεράστια πάρκα και τους πανύψηλους ουρανοξύστες θα αποτελέσει μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία για όσους επιλέξουν να την επισκεφτούν!

DETAILS

Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Αμερική Εξωτικά Ταξίδια

Luxury

Η Αυστραλία με τις τεράστιες παραλίες και την άγρια ζωή , με πρωτεύουσα την Καμπέρα αποτελεί σίγουρα μια ξεχωριστή επιλογή για διακοπες αλλά και μια μοναδική εμπειρία για κάθε επισκέπτη!

DETAILS

Κωνσταντινούπολη

Τουρκία

Οδικώς

Η κοσμοπολίτικη Τουρκία των αντιθέσεων, των υπαίθριων πολύβουων αγορών και πλανόδιων πολιτών, της περίφημης πολίτικης κουζίνας σας προσκαλεί να την επισκεφτείτε υπό τους ήχους ανατολικής παραδοσιακή μουσικής!

DETAILS

Μόσχα – Αγία Πετρούπολη

Ρωσία

Αεροπορικώς

Στην Μόσχα του Αλεξάντερ Πούσκιν και του Φίοντορ Ντοστογιέφσκι ,των καλλιτεχνών και των διανοουμένων με τους καλόκαρδους και φιλόξενους κατοίκους αξίζει να επισκεφτείτε την Κόκκκινη Πλατεία...

DETAILS

Αυτοκρατορική Ιαπωνία – Χιροσίμα

Εξωτικά Ταξίδια Ιαπωνία

Αεροπορικώς

Στο Τόκιο με τους ευγενείς και φιλικούς κατοίκους αλλά και της γρήγορης τεχνολογίας επισκεφτείτε το αυτοκρατορικό παλάτι ,τα Πάρκα Hamarikyu Gardens με το ζωολογικό κήπο ,τη Λίμνη...

DETAILS

Αυτοκρατορική Κίνα Υδάτινες Πολιτείες

Εξωτικά Ταξίδια Κίνα

Αεροπορικώς

Η Κίνα δεν είναι απλώς μία από τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου, είναι και από τις πιο όμορφες και πιο πλούσιες πολιτιστικά. Σίγουρα είναι δύσκολο κανείς να την επισκεφθεί σε ένα μόνο ταξίδι.

DETAILS

© Copyright 2015-2018 by Prima Holidays S.MP.C Greece