Καρναβάλια - Απόκριες 2018

Οδικές Αεροπορικές Εκδρομές από Θεσσαλονίκη

Απόκριες 2018 | Καρναβάλια & Καθαρά Δευτέρα Εκδρομές από Θεσσαλονίκη

Καθώς οι Απόκριες και η Τσικνοπέμπτη πλησιάζουν σας προτείνουμε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας με τρίημερες και 4ήμερες αποδράσεις. Οδικές και αεροπορικές εκδρομές από Θεσσαλονίκη μέσω του τουριστικού μας γραφείου.

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για τα καλύτερα καρναβάλια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Στην Βενετία μπορείτε να βρείτε ένα από τα παλαιότερα καρναβάλια παγκοσμίως , όπου μπορείτε να ταξιδέψετε αεροπορικώς. Επίσης εντός Ελλάδας μπορείτε να βρείτε το μεγαλύτερο καρναβάλι στην Πάτρα, το οποίο φημίζεται για τις εκδηλώσεις του, ξεφαντώστε με μια τετραήμερη οδική εκδρομή. Άλλες αποδράσεις που σας προτείνει το ταξιδιωτικό μας γραφείο είναι το καρναβάλι της Ξάνθης, της Κέρκυρας και του Τυρνάβου όπου πέρα από τους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού θα έχετε και την ευκαιρία να δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα.

Κλείστε τώρα την εκδρομή σας στις καλύτερες τιμές...

Βενετία Απόκριες Αεροπορικώς

Ευρώπη

Αεροπορικώς Οδικώς

Ταξίδι στο καρναβάλι της Βενετίας. Ένα πό τα παλαιότερα και μεγαλύτερα καρναβάλια. Ξεκίνησε τον 11ο αιώνα και συνεχίζει την παράδοσή του με πανέμορφες στολές και μάσκες. Απολάυστε μία μαγευτική εμπειρία.

DETAILS

Καρναβάλι Νίκαιας – Απόκριες 2018

Ευρώπη

Αεροπορικώς

Η κύρια χειμωνιάτικη εκδήλωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια του κόσμου, προσφέροντας ένα πρόγραμμα αξέχαστης διασκέδασης στο Καρναβάλι της Νίκαιας.

DETAILS

Καρναβάλι Ξάνθης

Ελλάδα

Οδικώς

Γνωριμία με το πιο ζωντανό καρναβάλι της Βόρειας Ελλάδας για νέους και για μεγάλους. Ξεφαντώστε σε μια τριήμερη απόδραση στην Ξάνθη.

DETAILS

Πάτρα Καρναβάλι

Ελλάδα

Οδικώς

Επισκεφθείτε το μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδος , το πατρινό καρναβάλι σε μία οδική εκδρομή από Θεσσαλονίκη.

DETAILS

Κερκυραϊκό Καρναβάλι

Ελλάδα

Οδικώς

4ήμερη Οδική εκδρομή από Θεσσαλονίκη για την Κέρκυρα. Το κερκυραϊκό καρναβάλι φημίζεται γαι το βενετσιάνικο στυλ του.

DETAILS

Καρναβάλι Τυρνάβου – Πήλιο

Ελλάδα

Οδικώς

Τριήμερη οδική εκδρομή από Θεσσαλονίκη για το καρναβάλι του Τυρνάβου και το Πήλιο. Δύο πανέμορφες τοποθεσίες με τοπικά προϊόντα.

DETAILS

Αν δεν βρίσκετε τον Προορισμό σας ή Επικοινωνήστε στο 2310267665 ή Συμπληρώστε την Παρακάτω φόρμα

Prima Holidays

Μάθετε πρώτοι τις Προσφορές!


© Copyright 2015-2018 by Prima Holidays S.MP.C Greece