fbpx

Συγκεκριμένη Ημερομηνία

Χανιά | 4ημ

Χανιά, Greece

Fly & Drive Πάσχα 2020 : Ταξιδέψτε στα Χανιά για 4 ημέρες!

 • info-icon

  Τιμή

  329,00€

 • info-icon

  Εκδρομή

  Συγκεκριμένη Ημερομηνία

 • info-icon

  Διαθεσιμότητα

  Κατόπιν Ζήτησης

 • info-icon

  Προορισμός

  Ελλάδα, Χανιά

Επισκόπηση Εκδρομής

Εκδρομή στα Χανιά, Πάσχα 2020

Στα Χανιά το Βενετσιάνικο χρώμα συναντιέται με το κοσμοπολίτικο. Σπίτια αρχοντικά, πέτρινα, καλντερίμια και δρομάκια καταπράσινα, λουλουδιασμένα και καθαρά. Η παλιά πόλη περιβάλλεται από τα ενετικά τείχη του 15ου  αιώνα και τμήματα μεσαιωνικού τείχους, δένει όμως αρμόνικα με την νέα πόλη που αναπτύχτηκε έκτος των τειχών. Σίγουρα δεν θα βαρεθείτε να βολτάρετε ξανά και ξανά στην παλιά πόλη γύρω από το λιμάνι με τα μαγαζάκια, τα εστιατόρια, τα ταβερνάκια, τα καφέ, τα ουζερί, τα ζαχαροπλαστεία. Αλλά και σε όλη την πόλη υπάρχει διασκέδαση με ζωντανή μουσική bar, club. 

Οι περιοχές γύρω από τα Χανιά κυρίως αυτές αυτές που βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα έχουν τεράστια τουριστική υποδομή και ανάπτυξη. Θα βρείτε τα πάντα! Επιλέξαμε με προσοχή τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε με βάση την ποιότητα και την τιμή (value for money) σε συνδυασμό με παρακρατημένες εγγυημένες απευθείας από Θεσσαλονίκη πτήσεις.

Δείτε το Ελαφονήσι! Ταξιδέψτε στα Χανιά της Κρήτης φέτος το Καλοκαίρι, αεροπορικώς! Εκδρομές με το Prima Holidays

Αεροπορικώς

Θεσσαλονίκη – Χανιά

Χανιά – Θεσσαλονίκη

Ημερομηνίες Αναχωρήσεων

17 Απριλίου 2020

Περιλαμβάνονται

 •  Αεροπορικά εισιτήρια
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο / studio της επιλογής σας
 • Αντίστοιχη διατροφή
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση

Επιπλέον εφόσον επιθυμείτε

 • Parking στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε ειδικά βελτιωμένες τιμές
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου με παραλαβή – παράδοση στο αεροδρόμιο
  και απεριόριστα χλμ (απαραίτητη πιστωτική κάρτα)
 • Εκδρομές, μίνι κρουαζιέρες, adventure sports και ξεναγήσεις σε αξιοθέατα.
 • Υπηρεσίες των τοπικών μας αντιπροσώπων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ομορφη πόλη τα Χανιά. Τα Χανιά έχουν ομορφιά φυσική και προνομιούχα, καλοπροστατευμένη”

Τα Χανιά είναι από τα μέρη της χώρας μας που κάθε καλοκαίρι χιλιάδες ταξιδιώτες επισκέπτονται. Ειδικά φέτος η προσέλευση ξένων τουριστών αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη. Αυτό δυσκολεύει ιδιαίτερα τους Έλληνες που θέλουν να επιλέξουν τα Χανιά για τις διακοπές τους, γιατί υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα και μερικές φορές ακριβές τιμές στα μέσα μεταφοράς και διαμονής.

Για να αποφύγουμε αυτό το φαινόμενο έχουμε κάνει ειδικές μαζικές συμφωνίες και έχουμε εξασφαλίσει για εσάς αεροπορικές θέσεις με απευθείας πτήσεις, δωμάτια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και προνομιακές τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο των Χανίων.

Λίγες πληροφορίες για τα Χανιά…
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούνται από δύο πόλεις: την παλιά πόλη και τη νέα, που συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα ενιαίο σύνολο. Η νέα πόλη αγκαλιάζει την παλιά και απλώνεται σε ολοένα μεγαλύτερη ακτίνα. Η παλιά πόλη στα Χανιά εξακολουθεί να είναι ο πυρήνας των Χανίων, με τα στενά δαιδαλώδη σοκάκια της και τα διατηρητέα κτίρια διαφόρων περιόδων, όπου θα απολαύσετε ρομαντικούς περιπάτους. Απαραίτητος σύντροφος σας θα πρέπει να είναι η φωτογραφική σας μηχανή, καθώς τα Χανιά θεωρούνται μια από τις πιο φωτογραφημένες πόλεις στην Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310267665 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!