fbpx

28ης Οκτωβρίου στην Πράγα

4 & 5 ημέρες από 295€

Αεροπορικώς

Πτήσεις από Θεσσαλονίκη - Πράγα

Αναχωρήσεις

24 & 25 Οκτωβρίου

Ευρώπη - Πράγα

Η ``χρυσή πόλη`` της Τσεχίας. Ανήκει στον κατάλογο μνημείων της παγκόσμιας κληρονομιάς το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Η Πράγα με την παλιά και ποικίλη αρχιτεκτονική, από μπαρόκ έως αρτ νουβώ και κυβισμό, διασχίζεται από τον ποταμό Μολδάβα! Σημαντικά αξιοθέατα της πόλης είναι το Κάστρο της Πράγας στην όχθη του Μολδάβα ,η Γέφυρα του Καρόλου ,η Πλατεία της Παλίας Πόλης ,το Αστρονομικό Ρολόι ,Ο Καθεδρικός του Αγίου Βίτου ,η Παλία Εβρα’ι’κή συνοικία ,το Δημαρχιακό  Μέγαρο ,η Πλατεία Βέντσεσλας ,ο Λόφος του Πέτρζιν ,,το ‘’Σπίτι που χορεύει’’,η Εκκλησία της  Παναγίας του Τυν, το Μοναστήρι του Στράχοφ,η Οικία –Μουσείο του Φραντς Κάφκα με την εκπληκτική βιβλιοθήκη ,το Λορέτο σε μπαρόκ ρυθμό του 17ου αιώνα ,η Εθνική Πινακοθήκη ,το Εθνικό και το Εβρα’ι’κό Μουσείο.

Φωτογραφίες Πράγας

Single Package

Τι περιλαμβάνεται...

Περιλαμβάνονται:

 1. Αεροπορικά εισιτήρια
 2. Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
 3. Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
 4. Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 5. Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου
 6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι μουσείων, δημοτικός φόρος πόλεως και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Λεπτομέρειες Πακέτου

1η ημέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΕΩΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την χρυσή πόλη των 100 πύργων. Άφιξη και ξενάγηση στο σημαντικότερο αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης. Θα θαυμάσουμε τα ακριβότερα καταστήματα οίκων μόδας,τα πολυτελή εστιατόρια και καφέ και θα καταλήξουμε στην πανέμορφη πλατεία της παλιάς πόλης. Στολισμένη με όμορφα κτίρια, παλιά παλάτια όπως του Κίνσκι, την όμορφη παλιά βασιλική εκκλησία της Παναγίας του Τιν, γνωστή για τους δύο πύργους του Αδάμ και της Έυας και την εκκλησία του Αγ.Νικολάου. Θα θαυμάσουμε το παλιό Δημαρχείο με το φημισμένο αστρονομικό ρολόι, το νέο δημαρχείο και θα φτάσουμε στην περίφημη πέτρινη γέφυρα του Καρόλου του ΙV. Στη συνέχεια θα δούμε τον Πύργο της Πυρίτιδας, την πλατεία Vaclav, σημείο συνάντησης των κατοίκων της Πραγας και θα δούμε επίσης το επιβλητικό κτίσμα του μουσείου Φυσικής Ιστορίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελέυθερος.

2η ημέρα: ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΛΔΑΒΑ

Ξεκινάμε την δεύτερη μας ημέρα, με ξενάγηση στην Καστρούπολη (Hrantsani),την Ακρόπολη της πόλης που απλώνεται στον λόφο της Mala Strana,θα δούμε το μοναστήρι Strahov,το Loretto,το ανάκτορο Schwarzenberg,το παλιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας το οποίο αργότερα έγινε κατοικία της Μαρίας Θηρεσίας και πλέον χρησιμοποιείται ως προεδρικό μέγαρο.Στην συνέχεια θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βίτου,την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου,θα περάσουμε από το εθνικό θέατρο και θα καταλήξουμε στην πλατεία της παλιάς πόλης. Χρόνος ελέυθερος. Έπειτα σας προτείνουμε μια αξέχαστη κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα, ο οποίος μας ψιθυρίζει στο αυτί την ιστορία του και μας διαβάζει το ημερολόγιο των γραφικών γεφυρών και κτιρίων που τον αγκαλιάζουν τόσα χρόνια. Απολαύστε πλούσιο μπουφέ με φαγητό, γλυκά, φρούτα, τυριά και διάφορες νοστιμιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική έξοδος στο φημισμένο μαύρο θέατρο ή βραδινή διασκέδαση στις τσέχικες μπυραρίες με υπέροχο φαγητό.

3η ημέρα: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΔΡΕΣΔΗ (120 χλμ) / ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ (160 χλμ)

Την ημέρα αυτή μετά το πρόγευμα στο ξενοδοχείο, σας προτείνουμε δύο εξαιρετικές επισκέψεις:
Προαιρετική εκδρομή στην Φλωρεντία του Βόρρα στην ανατολική Γερμανία στο ελεύθερο κρατίδιο της Σαξονίας,όπως την αποκαλούν την Δρέσδη. Φεύγοντας από την Πράγα προς τα Δυτικά θα δούμε τα ωραία αρχιτεκτονικά κτίρια ρυθμού Μπαρόκ και αναγέννησης,όπως την όπερα Zwinger, τμήμα των ανακτόρων των βασιλέων της Σαξονίας με τον όμορφο κήπο και τις αίθουσες που φιλοξενούν σήμερα τις εκθέσεις των παλιών δασκάλων ζωογράφων αλλά και το μουσείο της μπλέ πορσελάνης. Θα δούμε την πανέμορφη εκκλησία των γυναικών Frauenkirche και άλλα αξιοθέατα. Χρόνος ελέυθερος. Επιστροφή το βράδυ στην Πράγα.
ή
Προαιρετική εκδρομή νοτιότερα προς την πόλη Τσέσκυ Κρούμλοβ, η οποία προστέθηκε το 1992 στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και όχι άδικα. Είναι μια μικρή πόλη στην περιοχή της νότιας Βοημίας της Τσεχίας, παγκοσμίως γνωστή για την ιστορική γοτθική αρχιτεκτονική της και το κάστρο Κρούμλοβ όπου τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψει κάνεις την μοναδική ομορφιά της παραμυθένιας πόλης. Η μεσαιωνική πόλη Κρούμλοβ περικυκλώνεται από τους μαιάνδρους που σχηματίζει ο ποταμός Μολδάβας. Πάνω από την πόλη υψώνεται το επιβλητικό σύμπλεγμα του κάστρου και του πύργου, έδρα κάποτε της πιο δυνατής οικογένειας, του Οίκου των Rosenberg. Το θέατρο του κάστρου, είναι το παλαιότερο κτίσμα του είδους του στον κόσμο και διατηρήθηκε σε άριστη κατάσταση μαζί με τα Μπαρόκ κοστούμια, την σκηνή και την σχετική τεχνολογία.Το κομψό δημαρχείο Αναγεννησιακού ρυθμού, η εκκλησία του Αγ. Βίττου και οι μπαρόκ κήποι του είναι πραγματικά στολίδια υψηλής αρχιτεκτονικής. Οι πύργοι και τα κάστρα της νότιας Βοημίας, που βρίσκονταν κάποτε στην ιδιοκτησία του Οίκου των Rosenberg, συμπεριλαμβανομένου του Jindrichuv Hradec, είναι γνωστά για το θρυλικό φάντασμα, Τη Λευκή Κυρά, που εμφανίζεται κατά διαστήματα στα αγαπημένα της μέρη. Περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια και αφήστε τον χρόνο να σας ταξιδέψει στο παραμύθι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ στη δυτική Βοημία.Μετά από μία ωραία διαδρομή φτάνουμε στην πασίγνωστη λουτρούπολη «Βασιλική Πόλη» του αυτοκράτορα Καρόλου του IV και ταυτόχρονα τόπο συνάντησης των ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής όπως ο Τσάρος Μέγας Πέτρος Α’, Μαρία Θηρεσία, Γκαίτε, Σίλλερ,Μπάζ κ.α. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ - ΧΡΥΣΟ ΣΟΚΑΚΙ - ΚΛΕΜΕΝΤΙΝΟΥΜ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και επίσκεψη στο κάστρο της Πράγας στο περίφημο «Χρυσό Σοκάκι».Πλαισιωμένο από τα θεαματικά κτίρια του Λευκού Πύργου και του Πύργου Ντάλιμπορ αποτελούσε την έδρα των αλχημιστών και του αυτοκρατορικού περίγυρου. Συνεχίζουμε με το φημησμένο κτίριο της βιβλιοθήκης Klementinum το οποίο ιδρύθηκε από τους Ισουίτες κατά την άφιξη τους στη Βοημία το 1556 και έχει μεγάλη και πλούσια ιστορία. Μπορείτε να δείτε την μπαρόκ βιβλιοθήκη και τον αστρονομικό πύργο. Έπειτα χρόνος ελεύθερος να περιπλανηθείτε στην πλούσια αγορά της πόλης, με τα υπέροχα κρύσταλα, επισκεφτείτε το μουσείο φυσικής ιστορίας, την εθνική πινακοθήκη και πολλά άλλα ενδιαφέροντα μονοπάτια στην ρομαντική Πράγα. Κάπως έτσι θα τελειώσει η όμορφη διαμονή σας με τις καλύτερες εντυπώσεις που αφήνει πάντα η Χρυσή Πράγα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Για την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία... δείτε την Πράγα...¨Like a Local¨για 4 ημέρες με 665€/ άτομο.

με απευθείας πτήσεις ELLINAIR από Θεσσαλονίκη

Mini Groups – Tailor Made εμπειρία – Κρυφές Γωνιές

Mini Sized Groups (Μικρού μεγέθους group):

Η φιλοσοφία μας είναι απλή. Ένα μικρό σε μέγεθος group μπορεί να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την προσωπική εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη. Tο group μας στην Πράγα, θα αποτελείται από maximum 20 συμμετέχοντες. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την προσωπική εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη. Επίσης αποφεύγουμε τυχόν άσκοπες αναμονές στα check-in των ξενοδοχείων η στα αξιοθέατα, γιατί το group κινείται υπό τις οδηγίες της Ιnsider και είναι πιο συμπαγές και ευέλικτο. Με λίγα λόγια γινόμαστε όλοι μια όμορφη παρέα, που σκοπό έχει να περάσει όσο το δυνατόν ομορφότερα στο ταξίδι.
Έλατε κι εσείς στην παρέα μας και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ζήσετε μια μοναδική αξέχαστη εμπειρία.

Insider Highlight:

Στο ταξίδι σας, σας παρέχουμε υποστήριξη με την Ιnsider , έτσι ώστε να έχεις κάποιον να σου δώσει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου. Μη περιμένεις στη reception του ξενοδοχείου για να πάρεις πληροφορίες και δεν χρειάζεται πλέον να ρωτάς τον σερβιτόρο στο πρωινό σου, για ότι αφορά το ταξίδι σου. Απλά μίλα με την Ιnsider σου οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις. Επιπλέον η Ιnsider θα μοιραστεί μαζί σου όλες τις γνώσεις του πάνω στον προορισμό για να σου δώσει τη δυνατότητα να ζήσεις ένα ξέγνοιαστο ταξίδι, μακριά από άγχη και ταλαιπωρία. Επίσης θα σας ξεναγήσει σε όλα τα σημεία που προβλέπει το πρόγραμμα και θα σιγουρευτεί πως το μικρό σε μέγεθος group έχει γίνει μια ‘’παρέα’’ και απολαμβάνει τις μοναδικές ομορφιές της πόλης.

Τί Περιλαμβάνεται

 • Απευθείας πτήσεις με την εγγύηση των πτήσεων της Ellinair.
 • Μικρό σε μέγεθος group (20 άτομα)
 • Μακριά από άγχος, ταλαιπωρία και άσκοπες καθυστερήσεις που υπάρχουν στα μεγάλα groups.
 • Επιλογές ξενοδοχείων στο κέντρο της πόλης .
 • Υπηρεσία Insider.
 • Εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις και περιηγήσεις χωρίς βιασύνη και με γνώμονα την εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη.
 • ΔΩΡΟ 1 γεύμα στην Παλιά Πόλη και 1 γεύμα στο Κάρλοβυ Βάρυ.
 • ΔΩΡΟ Ρομαντική Κρουαζιέρα 1 ώρα στον ποταμό Μολδάβα.
 • ΔΩΡΟ το parking του αυτοκινήτου σας στο SKYPARK του αεροδρομίου Μακεδονία.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα & αρχαιολογικούς χώρους κτλ.
 • Προαιρετικές εκδρομές και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων

Κόστος προαιρετικής εκδρομής  Τσέσκε Κρουμλώβ : 50 EUR, παιδί κάτω 12 ετών = 30 EUR
Κόστος παράστασης Μαύρου Θεάτρου : 23,50 EUR   κατά άτομο

Κόστος Μεσαιωνική Βραδιάς : 48 EUR  κατά άτομο

Κόστος Παρακολούθησης Κονσέρτου σε Καθολική Εκκλησία της Πράγας : 23,5 EUR  κατά άτομο

1η ημέρα : Πτήση για Πράγα – Ξενάγηση στο Μικρό Μέρος (Mala Strana) και στην Παλιά Πόλη με γεύμα

Έφτασε η στιγμή που περιμένατε. Η μοναδική στιγμή για την απόδραση σας, η μοναδική ώρα του ταξιδιού. Θα πετάξουμε με απευθείας πτήση για το αεροδρόμιο της Πράγας.  Με την άφιξη μας θα μας παραλάβει η Insider μας και θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας. Η Insider μας είναι εδώ για να μεταδώσει σε όλη την ‘’παρέα’’ τις γνώσεις της γύρω από την Πράγα. Θα ξεκινήσουμε από το λεγόμενο “Μικρό μέρος” (Μάλα Στράνα), μία από τις πέντε ιστορικές συνοικίες της Πράγας, με την εκκλησία του Αγ. Νικολάου, το νησί Κάμπα με το καναλάκι «του διαβόλου». Θα διασχίσουμε την περίφημη μεσαιωνική Γέφυρα του Καρόλου με τα 30 αγάλματα. Συνεχίζοντας θα καταλήξουμε στην Παλιά Πόλη και την Πλατεία της Παλιάς Πόλης με το γνωστό Αστρονομικό Ρολόι να μαγνητίζει τα βλέμματα χιλιάδων επισκεπτών… Μεταξύ άλλων, θα δούμε το άγαλμα του Γιαν Χους που δεσπόζει στην πλατεία, την επιβλητική Παναγία του Τυν και τις ιππήλατες άμαξες να πηγαινοέρχονται σε ένα παραμυθένιο σκηνικό . Θα ακολουθήσει γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προτείνουμε να παρακολουθήσετε την καλύτερη παράσταση μαύρου θεάτρου ή κονσέρτο κλασικής μουσικής σε αυθεντικό περιβάλλον μιας εκκλησίας.

2η ημέρα : Ξενάγηση στην Καστρούπολη της Πράγας

Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε για τη δεύτερη φάση της γνωριμίας μας με την ιστορική Πράγα, παρέα με την Insider μας. Σήμερα θα δούμε, ανάμεσα σε άλλα, το ανάκτορο Σβάρτσενμπεργκ και το Ανάκτορο της Αρχιεπισκοπής. Θα καταλήξουμε στο Κάστρο, όπου θα επισκεφτούμε τον εντυπωσιακό γοτθικό Καθεδρικό ναό του Αγ. Βίτου, το Παλιό Βασιλικό Παλάτι, τη ρομανική βασιλική του Αγ. Γεωργίου και το Δρομάκι των Αλχημιστών. Το βράδυ ελεύθερο στη διάθεση σας. Προαιρετικά προτείνουμε να διασκεδάσετε στην μεσαιωνική βραδιά, όπως διασκέδασαν εκείνες τις εποχές….

3η ημέρα : Εκδρομή στο διαμάντι της Βοημική Επαρχίας, Τσέσκυ Κρούμλοβ

Προαιρετικά μπορείτε να εμπλουτίσετε την παραμονή σας στην Τσεχία με μια επιπλέον δυνατή εμπειρία: μια ολοήμερη εκδρομή στο «διαμάντι» της βοημικής επαρχίας, το μεσαιωνικό/αναγεννησιακό Τσέσκυ Κρούμλοβ. Χτισμένη ανάμεσα στους μαιάνδρους του ποταμού Μολδάβα, η γραφική πόλη με τα στενά σοκάκια, τα εξαιρετικά διατηρητέα κτήρια, τα γεφύρια και το δεύτερο μεγαλύτερο κάστρο της χώρας (μετά την Πράγα), δεν μπήκε άδικα στη λίστα των μνημείων της UNESCO. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη, θα γνωρίσουμε όλες τις γωνιές της, θα δούμε ανάμεσα στ’ άλλα τον Σκεπαστό Διάδρομο, το παλιό Ζυθοποιείο (σήμερα Κέντρο Έγκον Σίλε), τον Αγ. Βίτο για να καταλήξουμε στο πραγματικά παραμυθένιο Κάστρο με τη μυστηριώδη ιστορία. Αφού περιηγηθούμε σε όλα τα προαύλια του, θα απολαύσουμε μια μοναδική θέα πάνω στη πόλη! Στον ελεύθερο χρόνο προτείνουμε πέστροφα σε μια από τις γραφικές ψαροταβέρνες, ξύλινα παιχνίδια και ένα πέρασμα από το κατάστημα Kohinoor με τα πασίγνωστα μολύβια… Στη συνέχεια επιστροφή στην Πράγα.

4η ημέρα : Κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα & Εκδρομή στη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ με γεύμα – Πτήση επιστροφής

Πρωινό και λίγο πριν το μεσημέρι θα αποχαιρετήσουμε την Πράγα πίνοντας έναν καφέ εν πλω σε μια υπέροχη κρουαζιέρα στον Μολδάβα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την προγραμματισμένη μας εκδρομή στην αριστοκρατική λουτρόπολη του Κάρλοβυ Βάρυ. Μετά από μια όμορφη διαδρομή δύο περίπου ωρών και διασχίζοντας τμήματα των Βοημικών δασών, θα καταλήξουμε στην περίφημη λουτρόπολη. Κτισμένο στις όχθες του μικρού ποταμού Τέπλα και κρυμμένο σε μια καταπράσινη (ίσως και κατάλευκη…) κοιλάδα της περιοχής, το Κάρλοβυ Βάρυ εντυπωσιάζει με την αρχιτεκτονική του όψη, τα μοναδικά κτήρια της εποχής του αρτ-νουβό, τα λουτρά, τις περίφημες «κολονάντες» (περιστύλια) και τα πάρκα. Αγαπημένη πόλη στους αριστοκρατικούς και καλλιτεχνικούς κύκλους όλης της Ευρώπης εδώ και τρεις αιώνες με επιφανείς «θαμώνες», από τους Γκαίτε και Σίλερ, μέχρι τον Μπετόβεν και τον Τσάρο της Ρωσίας. Αφού περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της πόλης, θα ακολουθήσει γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Πράγας. Με την πεποίθηση ότι αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις για την πόλη και με την αίσθηση μιας όμορφης εκδρομής επιβιβαζόμαστε στην πτήση της επιστροφής.

Highlights Πακέτου

Μαύρο θέατρο Metro

Και οι δύο παραστάσεις του θιάσου Μετρο, είναι εμπνευσμένες από τη σύγχρονη κοινωνία. Οι ανθρώπινες σχέσεις, ιδιαίτερα οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα, αλλά και η σχέση της ανθρωπότητας με την καλπάζουσα τεχνολογία, αποδίδονται με τρόπο χιουμοριστικό, εννίοτε καυστικό αλλά πέρα για πέρα ρεαλιστικό και διασκεδαστικό.

Ο θίασος Μετρο είναι το μόνο μαύρο θέατρο της Πράγας, που αποκαλύπτει μερικά από τα μυστικά της ιδιαίτερης τέχνης του. Μετά από κάθε παράσταση υπάρχει μια διαδραστική ενότητα κατά την οποία οι θεατές  μπορούν να δουν τις τεχνικές ορισμένων ειδικών εφέ που έχουν παρακολουθήσει κατά τη διάρκεια της παράστασης. Έτσι οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ρόλο ενός ηθοποιού του μαύρου θεάτρου επί σκηνής!

Το μαύρο θέατρο θα μιλήσει σε όλους και θα διασκεδάσει τους πάντες, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την εθνικότητα.
Προαιρετική υπηρεσία που θα σας προταθεί από την INSIDER.

Παραστάσεις: DejaVu, Life is Life

 

Ρομαντική Κρουαζιέρα στο Μολδάβα με καφέ                     

Ο ποταμός Μολδάβας είναι σίγουρα αναπόσπαστο μέρος για την ζωή και την εικόνα της πόλης εδώ και αιώνες. Το ίδιο και τα μικρά επιβατικά ποταμόπλοια που πλέουν στα ήρεμα νερά του. Ελάτε να ξαποστάσετε από την πολυκοσμία, να απολαύσετε έναν καφέ με γλυκό εν πλω και να δείτε τα σημαντικότερα αξιοθέατα.

Θα δείτε την ομορφιά του ιστορικού κέντρου της Πράγας από μια ασυνήθιστη οπτική γωνιά. Την Καστρούπολη με το Κάστρο της Πράγας, οι επιβλητικοί πυλώνες της Γέφυρας του Καρόλου και το Εθνικό Θέατρο κτισμένο σε ψευδοαναγεννησιακό ρυθμό – είναι μόνο μερικά παραδείγματα των αρχιτεκτονικών διαμαντιών της Πράγας για τους οποίους φημίζεται η πόλη.

Στην τιμή συμμετοχής περιλαμβάνεται η ρομαντική κρουαζιέρα στο Μολδάβα με καφέ

 

 

Κονσέρτο κλασικής μουσικής στην Εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκου

Κονσέρτο στο επιβλητικό εσωτερικό της Εκκλησίας του Αγ. Φραγκίσκου στην Παλιά Πόλη, που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μπαρόκ κτίσματα της Ευρώπης.

Καθισμένοι στα αυθεντικά ξύλινα στασίδια, θαυμάζοντας το εσωτερικό της πιο όμορφης μπαρόκ εκκλησίας της Πράγας, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε έργα διάσημων συνθετών (Ντβόρζακ, Μπαχ, Μότσαρτ, Σούμπερτ, κ.ά), εκτελεσμένα από νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες.
Οι ακροατές θα απολαύσουν αυθεντικό ήχο του δεύτερου παλαιότερου μπαρόκ εκκλησιαστικού οργάνου στην Πράγα (του 1702), συνοδεία 1-2 σολιστών.

Προαιρετική υπηρεσία που θα σας προταθεί από την INSIDER.

 

 

Μεσαιωνική βραδιά στη Φωλιά της Αράχνης

Φτάνοντας μπροστά στη Φωλιά της Αράχνης του 14ου αιώνα, τίποτα δεν σε προϊδεάζει για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει… Η είσοδος στενή και σκοτεινή και μια στριφογυριστή σκάλα σας κατεβάζει 600 χρόνια πίσω, στα καπηλειά του μεσαίωνα…

Χαμηλός φωτισμός, κεριά, ξύλινοι πάγκοι, προβιές στα καθίσματα… Κέλτικη ζωντανή μουσική, ρυθμός από τύμπανα, γκάιντες… Χορεύτριες, λικνίζονται στη μουσική, ανεβαίνουν στα τραπέζια, το βλέμμα τους προκλητικό, θα χορέψουν με σπαθιά, με φίδια, με φωτιές… Θαμώνες, άξεστοι, θηριώδεις, ξιφομαχούν και πυροβολούνται, καλυφθείτε…
Φαγητό απλό, αρκετό, μεζέδες του μεσαίωνα, άφθονη μπύρα ή κρασί…

Έτσι γλένταγαν τότε… με φασαρία, φωνές, χορό και φαί… Έτσι θα γλεντήσετε κι εσείς σε αυτό το ταξίδι στο χρόνο. Ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η μεσαιωνική Πράγα σε διασκέδαση, μια αυθεντική μεσαιωνική βραδιά!!!

Προαιρετική υπηρεσία που θα σας προταθεί από την  INSIDER.

 

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου.

[recaptcha]

+30 2310267665

Call Us

You may also Like

Κάθε Εβδομάδα | Παρίσι

Λονδίνο Aπόκριες

Κάθε Εβδομάδα | Βουδαπέστη

Καλοκαίρι | Παρίσι-Benelux-Κάτω Χώρες

© Copyright 2015-2019 by Prima Holidays S.MP.C Greece