fbpx

25η Μαρτίου στην Κέρκυρα - 3 Ημέρες με 139€

Οδική Εκδρομή από Θεσσαλονίκη

Οδικώς

από Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση

23 Μαρτίου

Highlights!

Κέρκυρα-Παλαιοκαστρίτσα-Κανόνι-Αχίλλειο

Λεπτομέρειες Πακέτου

Κέρκυρα-Παλαιοκαστρίτσα-Κανόνι-Αχίλλειο

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΟΛΗΣ)-ΑΧΙΛΛΕΙΟ

Συγκέντρωση στο γραφείο μας νωρίς το πρωί. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με ενδιάμεση στάση . Στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο ferry boat και θα έχουμε άφιξη στην Κέρκυρα νωρίς το μεσημέρι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Έπειτα με την συνοδεία του αρχηγού, ακολουθεί η πρώτη γνωριμία μας με την παλιά πόλη η οποία είναι πραγματικό κόσμημα ”δεν είναι τυχαίο ότι έχει ανακηρυχθεί ως ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό μνημείο από την UNESCO” εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τα δύο επιβλητικά φρούρια που την αγκαλιάζουν. Μια βόλτα στα γραφικά, λιθόστρωτα καντούνια, την πανέμορφη πλατεία Δημαρχείου και το νοσταλγικό Καμπιέλο, σίγουρα θα σας μεταφέρει κάπου στην Ιταλία και θα ξυπνήσει τα πιο ρομαντικά σας συναισθήματα. Έπειτα θα επισκεφθούμε το Αχίλλειο, μία από τις γνωστές βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και ίσως το σημαντικότερο αξιοθέατο αρχιτεκτόνημα της Κέρκυρας. Χτίστηκε το 1890 με εξ ολοκλήρου δαπάνη της αυτοκράτειρας Ελλισάβετ της Αυστρίας,, η οποία λόγω της ευαίσθητης υγείας της ζήτησε την οικοδόμησή της. Την έπαυλη την αφιέρωσε στον Αχιλλέα, απ’ όπου και το όνομα της, τον περίβολο της οποίας πλούτισε με αγάλματα από την αρχαία ελληνική μυθολογία. Τέλος επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο σε πλούσιο μπουφέ.   

2η ημέρα ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΝΟΝΙ- ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. Έπειτα ακολουθεί επίσκεψη στο Κανόνι, όπου θα απολαύσουμε την μαγευτική θέα προς το νησάκι με το μοναστήρι της Βλαχέρνας, με το οποίο ενώνεται με μια υπερυψωμένη λωρίδα γης, ενώ στο βάθος δεσπόζει ο θρυλικός καταπράσινος βράχος, το Ποντικονήσι με το μοναστήρι του Παντοκράτορα. Ελεύθερος χρόνος και μεταφορά  στο Λιστόν, το οποίο αποτελεί το πιο κοσμικό σημείο της Κέρκυρας. Έπειτα συνεχιζουμε την περιήγηση μας θα δουμε το παλιό και το νέο Φρούριο, το Δημαρχείο, το Μνημείο του Aρμοστή Douglas, το Mon Repo, το κτίριο της Ιονίου Ακαδημίας και θα καταλήξουμε στην μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, τη Σπιανάδα, ένα από τα πιο όμορφα και χαρακτηριστικά σημεία της Κέρκυρας. Θα περπατήσουμε στα στενά καντούνια και θα επισκεφθούμε το ναό του Αγ. Σπυρίδωνα, προστάτη του νησιού, για να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου και τα λείψανα της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούρααση και δείπνο. Για το βράδυ ο αρχηγός σας θα σας προτείνει να «χαθείτε» στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης.    

3η ημέρα ΚΕΡΚΥΡΑ- ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για την Παλαιοκαστρίτσα που είναι η περιοχή με τους περισσότερους επισκέπτες στο νησί και θα καταλάβουμε το γιατί όταν φτάσουμε εκεί! Θα απολαύσουμε την θέα στον κόλπο καθώς κατεβαίνουμε τον δρόμο και θα θαυμάσουμε τα σμαραγδένια νερά.  Ελεύθερος χρόνος όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το μοναστήρι της Παναγίας για να δείτε τα βυζαντινά μουσεία με τα ανεκτίμητης αξίας εκθέματα.  Επιστροφή στην πόλη για τις  παρακολουθήσεις των παρελάσεων και τις  φιλαρμονικές που θα γεμίσουν την πόλη της Κέρκυρας με όμορφους ρυθμούς. Έπειτα στην πόλη για μια τελευταία βόλτα για καφέ. Μετάβαση στο λιμάνι. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και μεταφορά στην πόλη μας μετά από ενδιάμεση στάση.
ΚΕΡΚΥΡΑ – 25η Μαρτίου

 

Αναχωρήσεις : 23/03
Ξενοδοχεία 3ημέρες Παιδί
2-12
Ionian Park Hotel  4* 139 €

με ημιδιατροφή

69 €

Τι περιλαμβάνεται...

Περιλαμβάνονται:

  • Δύο Διανυχτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ionian park 4* με ημιδιατροφή
  • Μεταφορές – Περιηγήσεις με πολυτελή λεωφορεία
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ επιστροφής
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγό – συνοδό τους γραφείου μας
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα &  αρχαιολογικούς χώρους κτλ.
  • Προαιρετικές εκδρομές και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο

Σημειώσεις:

  • Μεταφορά από τον Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Καβάλα 10 € ανά άτομο.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου.

[recaptcha]

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 267 665

You may also Like

25η Μαρτίου | Μέτσοβο – Άρτα – Λευκάδα – Γιάννενα

Άρτα

Οδικώς

25η Μαρτίου: Μέτσοβο - Άρτα - Γιάννενα - Λευκάδα, για 3 ημέρες, οδικώς!

Μάθετε Περισσότερα

25η Μαρτίου | Ναύπλιο – Πόρτο Χέλι

Ναύπλιο

Οδικώς

25η Μαρτίου: Ναύπλιο & Πόρτο Χέλι για 4 ημέρες, οδικώς!

Μάθετε Περισσότερα

Πάσχα στην Άνδρο

Άνδρος

Οδικώς

Πάσχα στην Άνδρο για 4 ημέρες, οδικώς! Κυκλαδίτικο Πάσχα στην Αρχόντισσα του Αιγαίου!

Μάθετε Περισσότερα

© Copyright 2015-2019 by Prima Holidays S.MP.C Greece