Βουδαπέστη 4 ή 5 Ημέρες από 310€

Μαγευτική Πόλη - Ποταμός Δούναβης

Αεροπορικώς

Πτήσεις από Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη

Αναχωρήσεις

Κάθε εβδομάδα

Ευρώπη - Βουδαπέστη

Ταξίδι στην Ουγγαρία!

H Boυδαπέστη των εντυπωσιακών και ιστορικών καφέ, της βαθιάς κουλτούρας και της αυτοκρατορικής ατμόσφαιρας , των γραφικών βιβλιοπωλείων και των λογοτεχνικών καφενείων και τέλος των περίφημων ιαματικών λουτρών και σπά είναι πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και την διασχίζει ο ποταμός Δούναβης! Οι περίφημες 7 γέφυρες της,η Γέφυρα Άρμπαντ ,της Μαργαρίτας ,των Αλυσίδων ,η Γέφυρα της Ελισάβετ,αφιερωμένη στην αυτοκράτειρα Σίσσυ,η Γέφυρα της Ελευθερίας ,η Πετεφίκαι η Γέφυρα Ρακότσι ενώνουν τη Βούδα με την Πέστη!

Σημαντικά αξιοθέατα της πόλης είναι το Ουγγρικό Κοινοβούλιο όπου βρίσκονται τα κοσμήματα του ουγγρικού στέματος ,η Βασιλική του Αγίου Στεφάνου,ένα από τα ψηλότερα κτήρια της πόλης, το Κάστρο της Βούδας,πρώην Βασιλικό ανάκτορο της Ουγγαρίας ,όπου στεγάζονται επίσης 2 μουσεία και μια υπέροχη βιβλιοθήκη ,το παλάτι Σάντορ ,σημερινή προεδρική κατοικία της Ουγγαρίας ,η εκκλησία του Ματίας, ο Προμαχώνας του Ψαρά , ο Λόφος Γκέρλετ με την πανοραμική θέα της πόλης,η λεωφόρος Αντράσι , με την Κρατική Όπερα της Βουδαπέστης και την μεγαλύτερη ενεργή Συναγωγή στην Ευρώπη με ρυθμό μαυριτανικής αναγέννησης ,η Πλατεία Ηρώων και τέλος το Κάστρο της Βούδα με τους 7 πύργους της ,όσες και οι φυλές των Μαγυάρων!Μην παραλέιψετε να γευτείτε τα διάσημα ουγγρικά πιάτα της ,όπως το gulash ή το κοτόπουλο με την  περίφημη ουγγρική πάπρικα ,τα παραδοσιακά γλυκά της dobos και Κurtosalacs καθώς και τα εκλεκτά ουγγρικά κρασιά της συνοδεία τσιγγάνικων βιολιών σε ένα από τα πλωτά εστιατορία της! Διασκεδάστε στα μοντέρνα κλάμπ της ή  τις μουσικές σκηνές της! Επισκεφτείτε με καραβάκι το νησί της Μαργαρίτας ή οργανώστε μια ημερήσια εκδρομή στο Λόφο Gellert! H Βουδαπέστη διαθέτει άνετα , πολυτελή ξενοδοχεία ή και πιο οικονομικά,  καθώς και ξενώνες ή  διαμερίσματα στην Βούδα και στην Πέστη.

Φωτογραφίες Βουδαπέστη

Single Package

Τι περιλαμβάνεται...

  •  Αεροπορικά Εισιτήρια YES
  • Διαμονή στο Ξενοδοχείο   YES
  • Πρωινό Γεύμα YES
  • Ξεναγήσεις περιηγήσεις  YES
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση YES
  • Είσοδοι Μουσείων, Θεματικών Πάρκων  NOT

Λεπτομέρειες Πακέτων

Day 1 - Πτήση Θεσσαλονίκη Βουδαπέστη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βουδαπέστη. Άφιξη και μετά θα αρχίσουμε την περιήγηση μας με τα ωραιότερα κτίρια της Βουδαπέστης που είναι χτισμένα πάνω στις όχθες του Δούναβη, μεταξύ των οποίων το βασιλικό Ανάκτορο, εκκλησίες, ιστορικά ανάκτορα και το Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας. Πεζή περιήγηση: Η συνοικία του Πύργου και η Παλιά Πόλη έχουν πεζοδρομηθεί και επανέκτησαν την αρχική τους γοητεία. Στην περιοχή του λόγου του Πύργου, μπορεί κανείς να επισκεφτεί εκτός από το Ανάκτορο των Αψβούργων, το Μουσείο Ιστορίας της Βουδαπέστης, την κρήνη του Ματθία, το Θέατρο του Πύργου, το Ανάκτορο Σάντορ αλλά και την Εθνική Πινακοθήκη Ουγγαρίας, όπου είναι συγκεντρωμένα τα πολυτιμότερα έργα ουγγρικής τέχνης. Περπατώντας την παλιά πόλη της βούδας, σταθείτε στην οδό των λόρδων, όπου παλιότερα έμεναν αριστοκράτες και έμποροι. Αξίζει να δείτε την εκκλησία του Αγίου Ματθία, τον «Προμαχώνα των Ψαράδων» με τους κωνικούς πύργους και την υπέροχη θέα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη για να θαυμάσετε εν πλω τα φωταγωγημένα κτίρια της πόλης με την μακροχρόνια ιστορία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Διανυκτέρευση.

Day 2 - Βουδαπέστη - Παραδουνάβια Χωριά (προαιρετικά)

Πρωινό και άμεση αναχώρηση για το Szentendre (Άγιος Αν- δρέας), ένα παραδοσιακό χωριό της όυγγαρίας. Θα επισκε- φτούμε το μουσείο κεραμικής τέχνης της γλύπτριας Μαργκίτ Κόβατς, και την ορθόδοξη εκκλησία του 1752. Περιπλανηθεί- τε στο χωριό των Καλλιτεχνών και των Καλών Τεχνών, όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται ο Άγιος Ανδρέας, όπου μπορείτε να αγοράσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνη- στικά δώρα. Συνεχίζουμε για το Visegrad, το επόμενο χωριό πάνω στο Δούναβη. Θα θαυμάσουμε και θα περιηγηθούμε στα δύο τεράστια κάστρα, χτισμένα από τον βασιλιά Μπέλα Δ’ για την προστασία της περιοχής από τους Μογγόλους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το βασιλικό Παλάτι χτισμένο από τον βασιλιά λουδοβίκο Α’. Τέλος θα σταματήσουμε στο χωριό Esztergom, όπου θα δούμε τα πολυάριθμα αξιοθέατα, ανάμεσα στα οποία είναι: η βασιλική, το Κάστρο και ο Καθεδρικός Ναός του Ezstergom, και η υπέροχη θέα του Δούναβη από το κάστρο, ιδανική για φωτογραφίες. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

Day 3 - Βουδαπέστη - Βιέννη (προαιρετική)

Πρωινό. Σήμερα όλη η μέρα θα είναι αφιερωμένη στην πανέμορφη Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Στην ξενάγηση μας θα επισκεφτούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην περίφημο λεωφόρο του Ρινγκ, για να γνωρίσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το επιβλητικό Κοινοβούλιο, το καλαίσθητο Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάμματος, τη Φωτίχ Κίρχε και πολλά άλλα κτίρια και μνημεία μπαρόκ αρχιτεκτονικής. Ακολούθως θα καταλήξουμε στον εντυπωσιακό καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

Day 4 - Βουδαπέστη - Θεσσαλονίκη (Πτήση Επιστροφής)

Αποχαιρετούμε τη Βουδαπέστη και αναχωρούμε για το αεροδρόμιο. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. λήξη προγράμματος.

Τιμοκατάλογος 4ημ (με WIZZAIR)

 

Αναχωρήσεις

 

Ξενοδοχείο

 

Διατροφή

Τιμή  

Παιδί 2-12

Επιβ. Μονόκ. Πτήσεις – Αερ. Εταιρία – Παρ/σεις
 

 

 

 

Κάθε Κυριακή

Hungaria City Center 4* πρωινό 310 € 105 € 80 € Wizzair

Καβάλα-Βουδαπέστη 13:50-14:25

Βουδαπέστη-Καβάλα 10:40-13:15

μέχρι 28/02.

Atrium Fashion 4* πρωινό 330 € 115 € 90 €
Cosmo City 3* Sup πρωινό 335 € 115 € 90 €
Novotel Centrum 4* Sup πρωινό 355 € 125 € 105 €
La Prima Fashion Boutique 4* πρωινό 370 € 135 € 115 €
Περιλ. Φόρους Αεροδρομίων. Min. συμμετοχής 2 ατόμων.  Περιλ. μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο , περιήγηση πόλης .

Περιλαμβάνει χειραποσκευή 8κ 42x32x25cm ανά άτομο.  Για ατομικό ταξίδι μείωση τιμής 50€ κατά άτομο.

Τιμοκατάλογος 5ημ (με WIZZAIR)

Αναχωρήσεις Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Παιδί 2-12 Επιβ. Μονόκ. Πτήσεις – Αερ. Εταιρία – Παρ/σεις
 

 

 

Κάθε Τετάρτη

Hungaria City Center 4* πρωινό 345 € 115 € 105 €  

Wizzair

Καβάλα-Βουδαπέστη 13:50-14:25

Βουδαπέστη-Καβάλα 10:40-13:15

μέχρι 28/02.

Atrium Fashion 4* πρωινό 375 € 125 € 125 €
Cosmo City 3* Sup πρωινό 380 € 125 € 125 €
Novotel Centrum 4* Sup πρωινό 405 € 135 € 140 €
La Prima Fashion Boutique 4* πρωινό 430 € 145 € 180 €
Περιλ. Φόρους Αεροδρομίων. Min. συμμετοχής 2 ατόμων.  Περιλ. μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο , περιήγηση πόλης .

Περιλαμβάνει χειραποσκευή 8κ 42x32x25cm ανά άτομο.  Για ατομικό ταξίδι μείωση τιμής 50€ κατά άτομο.

Στην 4ήμερη εκδρομή στη Βουδαπέστη δεν περιλαμβάνεται η 4η ημέρα.

Περιλαμβανονται:  Αεροπορικά εισιτήρια • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*, 4*& 5* ανάλογα με την επιλογή σας • Πρωινό ανάλογα με την επιλογή σας • Εκδρομές, περιη- γήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο αρχη- γό-συνοδό του γραφείου μας • Φ.Π.Α. • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής/ επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβανονται: Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό • Είσοδοι σε μουσεία και πάρκα, τρένα • Κρουαζιέρες • Δημοτικοί φόροι • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων

You may also Like

Παρίσι

Βαρκελώνη

Λονδίνο

Βουδαπέστη

© Copyright 2015-2018 by Prima Holidays S.MP.C Greece