fbpx

Συγκεκριμένη Ημερομηνία

Βελιγράδι | 4 ημ

Βελιγράδι, Serbia

Πάσχα: Ταξιδέψτε στο Βελιγράδι για 4 & 5 ημέρες, οδικώς!

 • info-icon

  Τιμή

  285,00€

 • info-icon

  Εκδρομή

  Συγκεκριμένη Ημερομηνία

 • info-icon

  Διαθεσιμότητα

  Κατόπιν Ζήτησης

 • info-icon

  Προορισμός

  Ευρώπη, Βελιγράδι

Επισκόπηση Εκδρομής

Αεροπορική εκδρομή στο Βελιγράδι, Πάσχα 2019

Το Βελιγράδι είναι μια πανέμορφη γραφική πόλη με μεγάλη ιστορία. Κάθε χρόνο περισσότεροι ταξιδιώτες το επιλέγουν για οικονομικά ταξίδια που συνδυάζουν τέλεια τη Δύση και την Ανατολή, γεωγραφικά και ιδεολογικά! Η Σερβία είναι η γη της ηρεμίας και της έντασης, της πνευματικότητας και της τεχνολογίας, ενώ το Βελιγράδι; Η πρωτεύουσα όλων αυτών!

Είναι γνωστό για τη νυχτερινή του διασκέδαση, κυρίως γιατί φιλοξενεί πολλούς φοιτητές – άρα ο μέσος όρος ηλικίας στο Βελιγράδι είναι ένας πολύ καλός λόγος να το επισκεφθείτε αν αυτό που ψάχνετε είναι ζωντάνια και ρυθμό!

Για όσους ψάχνουν ακριβώς το αντίθετο, το Βελιγράδι θεωρείτε εξίσου ιδανικός προορισμός! Τα γαλήνια μοναστήρια του χαρίζουν απλόχερα στιγμές κατάνυξης και ηρεμίας, αφού η Σερβία είναι ιστορικά δεμένη με την πίστη στο Θεό.

Τηρώντας με μεγάλη ευλάβεια τις συνήθειες και τις παραδόσεις τους, οι ντόπιοι, θα σας προσφέρουν νόστιμα τοπικά εδέσματα και θα δοκιμάσετε πιάτα που θα θυμάστε για αρκετό καιρό!

Επισκεφθείτε το όμορφο Βελιγράδι μαζί μας και απολαύστε βόλτες στις όχθες του Δούναβη με τη συνοδεία του έμπειρου αρχηγού μας ο οποίος θα σας κατατοπίσει σε όλα και θα σας ξεναγήσει στα μέρη που πραγματικά αξίζει να δείτε!

Ένας προορισμός έξω από τα συνηθισμένα και με πολύ χαμηλό κόστος κατάλληλος για όλες τις εποχές του χρόνου.

Τα Highlights του ταξιδιού:

 • ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
 • ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΖΕΜΟΥΝ
 • ΝΟΒΙΣΑΝΤ
 • STREMSI KARLOVSI
 • ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΒΑΛΑ
 • ΝΟΒΙΣΑΝΤ

Οδικώς

Θεσσαλονίκη – Βελιγράδι

Βελιγράδι – Θεσσαλονίκη

Ημερομηνίες Αναχωρήσεων

17 & 30 Απριλίου 2020

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά Εισιτήρια με την Air Serbia
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου
 • Τοπικός ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων & μουσείων
 • Φόροι πόλεων
 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Φόροι Αεροδρομίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το πανέμορφο Βελιγράδι. Άφιξη μετά από μια ώρα πτήσης στο αεροδρόμιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με τη Λευκή πόλη, όπως μεταφράζεται το Βελιγράδι. Διανυκτέρευση.
Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το το σύμβολο της παλιάς πόλης, το φρούριο Καλεμέγκνταν, που είναι χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα και χτίστηκε στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως οχύρωση για την προστασία από τους εχθρούς, τον Πύργο Nebos- ja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, το ξενοδοχείο , σήμα κατατεθέν της πόλης και φυσικά τον Άγιο Σάββα, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων. Το εσωτερικό του ναού είναι λίγο , αλλά θα ανακαλύψετε στις γωνιές του, το παλιό ξυλόγλυπτο τέμπλο του ιερού του Αγίου Σάββα και εκπληκτικά ψηφιδωτά της σερβικής αγιογραφίας. Θα δούμε ακόμη, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε στο Νέο Βελιγράδι το μεγάλο εμπορικό κέντρο Usche, όπου θα συναντήσετε όλες τις γνωστές ευρωπαικές φίρμες. Το βράδυ σας προτείνουμε έξοδο στην μποέμ περιοχή της πόλης, την περίφημη Skadarljia, μία από τις ομορφότερες περιοχές, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες και θα βρείτε εστιατόρια, bars, clubs. H περιοχή θα σας θυμίσει τα παλιά Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερη νότα στην πλακόστρωτη περιοχή δίνουν οι πλανόδιοι μουσικοί, οι οποίοι τραγουδούν παραδοσιακά σέρβικα τραγούδια.
Πρόγευμα και αναχωρούμε προαιρετικά για την πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα και 2η μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Αποτελεί οικονομικό κέντρο και είναι ιδιαίτερα γνωστή για το πανεπιστήμιο της. Είναι χτισμένη στις όχθες του Δούναβη και ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί ως ενδιάμεση στάση στις εμπορικές συναλλαγές. Στην περιήγησή μας θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την επαρχιακή πόλη Stremsi karlovsi, η οποία βρίσκεται μόλις 5 χλμ. από την πόλη και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ιστορική έδρα του Πατριαρχείου και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για ένα τόπο με ιδιαίτερη πνευματική και πολιτιστική αξία δεδομένου ότι εκεί κυκλοφόρησε το πρώτο λογοτεχνικό περιοδικό του κόσμου. Κατά την διάρκεια της επιστροφής μας στο Βελιγράδι θα απολαύσουμε μια εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς διαδρομή. Για το βράδυ και με το λεωφορείο μας θα πραγματοποιήσουμε μια παραδουνάβια πανοραμική βόλτα στην περιοχή Ζέμουν, μια από τις πιο γραφικές περιοχές της πόλης.
Μετά το πρωινό, αξιοποιήστε τον ελεύθερό σας χρόνο κάνοντας μια τελευταία βόλτα στο κέντρο της πανέμορφης πόλης ή εναλλακτικά σας προτείνουμε να απολαύσετε μια παραδουνάβια βόλτα, η οποία θα σας αποζημιώσει με αξέχαστες εικόνες και αναμνήσεις. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310267665 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!