Ημερήσια Οδική Εκδρομή Κάθε Κυριακή από Θεσσαλονίκη

Τα λουτρά Πόζαρ είναι ένας μαγευτικός προορισμός χαλάρωσης και ξεκούρασης. Βρείτε τα υπέροχα λουτρά στα οποία μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας στις ζεστές πηγές με την παρέα σας είτε στις ανοιχτές θερμές πισίνες είτε στα prive δωμάτια που υπάρχουν. Επίσης το καταπληκτικό τοπίο προδιαθέτει για να απολαύσετε ένα ζεστό καφέ στην καφετέρια των λουτρών δίπλα από τους ατμούς του νερού της εξωτερικής θερμής πισίνας.

 

Ημερήσια Οδική Εκδρομή από Θεσσαλονίκη για Πόζαρ

 

Το τουριστικό γραφείο Prima Holidays οργανώνει ημερήσια εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ με αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για σας…

 

Ελάτε μαζί μας να ανακαλύψουμε την εξαιρετική ομορφιά των Λουτρών Πόζαρ…

 

Απλωμένα στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, ο συνδυασμός βουνού, δάσους και ιαματικών νερών που αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό αναδεικνύουν ένα τοπίο ασύγκριτης ομορφιάς για την περιοχή. Επισκέπτες έρχονται στα Λουτρά από κάθε γωνιά της χώρας, άλλοι για να δοκιμάσουν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών και άλλοι απλώς για να αποδράσουν στην πανέμορφη φύση, ενώ τους λάτρεις του σκι προσελκύει το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Θα είναι κρίμα να μη δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στα χειμερινά σπορ σε υψόμετρο 2300μ. σε μια από τις 14 πίστες κυμαινόμενης δυσκολίας.

 

Στα Λουτρά συναντάμε και γύρω στα 15 σπήλαια που σχηματίστηκαν χιλιάδες χρόνια πριν.

 

Ευρήματα από την προϊστορική κιόλας εποχή από το χώρο των σπηλαίων εκτίθενται σήμερα στο μουσείο των Λουτρών. Μη χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να το επισκεφτείτε για να δείτε από κοντά κεραμικά, ξύλινα και μεταλλικά αρχαία αντικείμενα και εργαλεία.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν και το μοναδικό φαράγγι που εκτείνεται από τα ελληνικά σύνορα μέχρι τα Λουτρά. Με τα πλακόστρωτα δρομάκια, το ποτάμι με το παγωμένο νερό, τις διαμορφωμένες ξύλινες γέφυρες, τον θερμοπόταμο «Τόπλιτσα» να σχηματίζουν καταρράκτες και ρηχές κοίτες στις όχθες, το φαράγγι μαγνητίζει τα βλέμματα όλων των επισκεπτών.

Μπαίνοντας στα Λουτρά, στην κεντρική πλατεία υπάρχει μια τοπική υπαίθρια αγορά, όπου ντόπιοι σας παρουσιάζουν τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής της Αλμωπίας.

 

Ρωτήστε μας περισσότερες Πληροφορίες για την ώρα έναρξης της εκδρομής και για το μέρος συγκέντρωσης ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για τα Λουτρά Πόζαρ.

Τιμή Εισιτηρίου : 12€

© Copyright 2015-2018 by Prima Holidays S.MP.C Greece